Acil bi bakın

Kartalbibaktý

New member
Merhaba arkadaşlar ben bi siteye girdimde bi kötü video vardı adamın başını kesiyo birisi gerçekdide telefonla kaydedilmiş daha 1 saniyesinde videonun hemen kapattım başıma böle bişe oldu garibti bu nedir ? ardından hemen allahdan yardım diledim bu kodumun psikolojisi nedir özür dilerim ama başıma niye bi garib ağrı gibi bişe girdi onu anlamadım korkmadımda ellllerim titredi felan ne iş bu ilerde kötü etkilermi beni 15 yaşındayım da

18 yaş altındasın ve psikolojini etkileyecek şeyler izlemişsin. Bunlardan bir süre uzak durmalısın kendi geleceğin için.
Başında bir ağrı olmasının sebebini tam olarak bilemem ama izlediğin 1 saniyelik de olsa beynine işlenmiş ve hatırladıkça
korkuyorsun. Bu nedenle de başında bir sallanma, ağrı ve benzeri sıkıntılara yol açıyor.

NOT : Forumumuzdaki mesajlarında kullanmış olduğun kelimeler bu foruma uygun olmamakla, banlanmana yol açabilir.
Selam ve dua ile..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks