acil ArhNegatif kan

Elifnisa

New member
selamun aleykum arkadaslar,
konuyu alakasız bir yere açtım biliyorum ama acil A negatif kana ihtiyacımı var istanbulda ikamet eden ve yeni bosnadaki özel nisa hastanesine yakın olan bir arkadaşın kan gurubu A negatifse yardımcı olursanız cok sevinirim.
dedemin kanser ve kalp krizi riski var ve 2 saat içinde kanının 4 ünite kanla temizlenmesi lazım biz sadece 2 ünite bulabildik 2 ünite eksik kaldı... Allah rızası için yardımcı olursanız cok memnun olurum:(:(

konuyu alakasız bir yere açtım biliyorum ama acil A negatif kana ihtiyacımı var istanbulda ikamet eden ve yeni bosnadaki özel nisa hastanesine yakın olan bir arkadaşın kan gurubu A negatifse yardımcı olursanız cok sevinirim.
dedemin kanser ve kalp krizi riski var ve 2 saat içinde kanının 4 ünite kanla temizlenmesi lazım biz sadece 2 ünite bulabildik 2 ünite eksik kaldı... Allah rızası için yardımcı olursanız cok memnun olurum:(:(

Allahim acil sifalar versin.Gerci benimki 0 gurubu yarardi ama inan uzaktayim gelme imkanim yok.Allahim yardimciniz olsun...

selam elif nisa yapacağım tek şey dua etmek ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

duanız olmasaydı ne yarardınız.
davetçinin davetine icabet eden rabbim şifalar versin

çok teşekkür ederim abi... şuan harıl harıl kan arıyorlar inşallah bulunur akşam altıya kadar:(

Cenab-i Mevlam Safi ismi ile Sifa versin dedemize..
InsaALLAH tez vakitte sagligina kavusur, Bizde dua edecegiz insaALLAH...

kuranyeter,bekir abi , huzur islamda cok sagolun dualarınızı eksik etmeyin lutfen... bugunluk cok şükür kan ihtiyacını bulduk inşallah yarında bulunur:(
inşallah bir şey olmaz eskisi gibi kuzularım diye sever bizi:(

Geçmiş olsun abla, yarın da hayırlısıyla kan bulunabilir inşaAllah.

Allah acil şifalar versin kardesim

Elif kardeş illaki A rh - olmasına gerek yok . kan bulunduğu takdirde hastane kan bankasından kanları değiştiriyor dıye bılıyorum. Yarın İçin doktoru ile konusun bun bi istersen

Şimdi gördüm konuyu, özelden telefon numaramı vereyim Elifnisa. İnşallah yarın yardımcı olmaya çalışırım.

Allah yardimciniz olsun Elifnisacigim,dualarimiz sizinle,insallah tez zamanda deden sifa bulur....

kan grubum uyuyor kansızlık sorunum vardı lakin sanıyorum son günlerde düğzeldi lütfen ama lütfen bana ulaşın

selam elifnisa
inşaallah sıkıtınız geçti,haber verirsen seviniriz.
selam ve dua ile

Son durumdan hic bir haber vermedin,Hayirdir Insallahu Teala.

valla yardımcı olamk ısterdım kardesım ama kan grubum orh negatıf kardesım elımden bır sey gelmıyor ama sadece dua edbılrım allah sıfalar versın kardesım

Allah razı olsun gerçekten çok ama çok teşekkür ederim...
Allaha şükürler olsun dedem iyi ben o günden sonra giremedim çünkü kuçuk kızım dizüstü bilgisayarımı masadan çekip yere düşürdü ve parçaladı..:( dün eşim yeni bir tane aldıda bugun gelebildim.
aksilik aksilik üstüne geldi anlayacağınız.
burayada uğrayamadım durum böyle olunca...
o sırada 4 kişi buldu eşim ve her gün biri kan bankasına giderek kan verdi... fakat kan bankasıda işi hileye karıştırmış arkadaşlar bu konuda çok dikkat edin.. götürdüğümüz kişilerden 2 sinin kanına bozuk dediler bizde şüphelendik ve özel bir labaratuarda analiz yaptırdık kanlar temiz çıktı...
gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum Allah binlerce razı olsun tüm dualarınızı kabul etsin inşallah... beni gerçekten çok ama çok duygulandırdınız...:11_4_126vderdim olduğunda sizlerin yanımda olacağınızı bilmem benim için en büyük mutluluklardan birisidir. yalnız olmamak çok güzel. tekrar Allah hepinizden binlerce razı olsun.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks