Selam,
Allah ömürler versin de be kardeşim,
Tek başına "Türklük" neyi ifade ederki? Türk'ün diğer insanlardan ırk olarak ne üstünlüğü olduğunu düşünüyorsunuzki; Türküm diyenlere kutlu olsun, (gizli anlamı:demeyenlere kutlu olmasın) diyorsunuz?
Adı ne olursa olsun, önce insan olsun.
Bu arada, şu sözünde üzerinde biraz duralım.
"son Türk Devletinin doğum günü" demişsiniz! Sonra da Türküm diyenlere bu gün kutlu olsun demişsiniz...
İyi ama; her olayda olduğu gibi doğum günüde tektir değilmi? Sonraki tekrarlananlar aslında doğum günü değil, taklitleridir değilmi kardeşim...
Bir yerlerde taklitleri eleştiren yazılarınızı görmüştüm de... Burada sadece çelişkinizi görebilmeniz için yazayım dedim...
Eğer doğum günleri kutlayanlardansanız, bu sözümü pek ciddiye almayın...
selamlar
aorskaya
Not: Bu kısımda eleştirsem de çok güzel yazılarınız olduğunu da gördüm ve bazı öfke nöbetleri yüzünden cezalı olduğumdan yazınıza sadece beğeni tıklarıyla cevaplar verebildim. O kısımlar için gerçekten tebrik ederim.
Tek başına "Türklük" neyi ifade ederki?
İyi ama; her olayda olduğu gibi doğum günüde tektir değilmi? Sonraki tekrarlananlar aslında doğum günü değil, taklitleridir değilmi kardeşim...
Selam,
Başka hiç bir şeyin önemi yok zaten değilmi? Milli beraberlik olsun yeter değilmi?
Bir tarafta, pazarlardan sebze, meyva artıkları toplayarak yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktan bitkin düşenler varken, diğer tarafta; Leila, reina gibi kulüpler başta olmak üzere, tıklım tıklım doldurarak; eğlenceden bitkin düşenlerin milli beraberliği olsun yeter değilmi?
Bir tarafta; inançları yüzünden kamusal alanlara (!) giremeyenlerin yorgun düşmeleri varken, diğer tarafta; bu alanlarda sarhoşluktan yıklınların milli beraberliği çok önemli değilmi?
Bir tarafta; azgın erkeklerin frenlenmesi için genelevler çalışanları varken, diğer tarafta ağızlarından salyalar akarak 3-5 kuruş parayla bunları satan alan, kel kör, uyuz, kuduz kimselerin milli beraberliği çok önemli değilmi?
Hep beraber bağıralım o halde; "YAŞASIN MİLLİ BERABERLİK" başka büyük yok!
Ama, inşallah kutlanamasada; bu farkların olmadığı bir beraberlikler olsun. Milli olmasa da, herkes insan olsun... Kutlu olmasını istemesekte; olursa böylesi olsun...
selamlar
aorskaya
Selam,
soyuna sahip çıkıp, onları kollaman anlaşılır. Ama, soyundaki herkesle iftihar guru duyarım dersen, fazla düşünmeden konuştuğunu ortaya koyarım.
- Dinen sana ters düşenleri, (insan olarak ihtiyaçları olmaları halinde yardımcı olsan korusan bile) iftihar, onur alınacak kişiler olarak göremezsin! Annen, baban bile olsa, iman etmemişse onlara uyamazsın, iftihar edemezsin!
- İnsanlar pazardan sebze meyve toplarken, bunları umursamadan eğlence yerlerinde hoyratça yaşayanlar ne kadar soyundan olursa olsun, iftihar edebileceğin, gururlanabileceğin kimseler olamaz.
Dine ters yaşayan soydaşlarını sevmek istersen yanlış olduğunu söyleyebilirim sadece o kadar!
Soyunu inkar eden . olur zaten. Ama, soyunu inkar et diyen yok, sadece soyundakilere dikkat et, aynı şeyleri düşünmüyor, aynı hisleri yaşamıyor olabilirsiniz. İnançlarına ters olanları yine kolla, koru, ama onları sevmeye hakkın yok
Türk devletinin insanlarına ne yaptığı önemli benim için İnsanların inançlarına dokunuyorsa, hoş görülmez. Onaylanmaz bu tutumları o yüzden de bunu kutlamak anlamsız olur
Dinen sana ters düşenleri, (insan olarak ihtiyaçları olmaları halinde yardımcı olsan korusan bile) iftihar, onur alınacak kişiler olarak göremezsin! Annen, baban bile olsa, iman etmemişse onlara uyamazsın, iftihar edemezsin! İnsanlar pazardan sebze meyve toplarken, bunları umursamadan eğlence yerlerinde hoyratça yaşayanlar ne kadar soyundan olursa olsun, iftihar edebileceğin, gururlanabileceğin kimseler olamaz.
Selam,
Allah ömürler versin de be kardeşim,
Tek başına "Türklük" neyi ifade ederki? Türk'ün diğer insanlardan ırk olarak ne üstünlüğü olduğunu düşünüyorsunuzki; Türküm diyenlere kutlu olsun, (gizli anlamı:demeyenlere kutlu olmasın) diyorsunuz?
Adı ne olursa olsun, önce insan olsun.
Bu arada, şu sözünde üzerinde biraz duralım.
"son Türk Devletinin doğum günü" demişsiniz! Sonra da Türküm diyenlere bu gün kutlu olsun demişsiniz...
Bir yerlerde taklitleri eleştiren yazılarınızı görmüştüm de... Burada sadece çelişkinizi görebilmeniz için yazayım dedim...
Eğer doğum günleri kutlayanlardansanız, bu sözümü pek ciddiye almayın...
selamlar
aorskaya
Not: Bu kısımda eleştirsem de çok güzel yazılarınız olduğunu da gördüm ve bazı öfke nöbetleri yüzünden cezalı olduğumdan yazınıza sadece beğeni tıklarıyla cevaplar verebildim. O kısımlar için gerçekten tebrik ederim.
Türkü İslam'dan ayırmak mümkün değildir. Irkçılar ve Türk-İslam sentecilerinin ana gayesi budur.
Foruma yazarın bir iki dakika içinde düzeltmesine olanak verecek ayarlamalar yapılsa rahat ederiz. Memnun oluruz.
Aorskaya verilen cezalar saçmalık.burda kişi kendi dini görüşünü yazıyor.buda en doğal hakkıdır.sizde mezhepsiz imansız gibi genellemelerde bulundunuz.size kim ceza verecek,bekir bey.
Evet, radikal kardeşim. Kurtuluş savaşı ile şuan için düşünürsen neden kurtulduğumuzu bize söyleyebilirmisin?
Ülkede islammı hakim durumdadır? Yoksa, tağuti yasalarmı vardır?
Ülkede herkes aynı hassasiyetemi sahiptir, yoksa ölen ölür kalan sağlar bişzimdir mantığımı var?
Ülkede zina yasakmıdır? yoksa azgın, kudurmuş erkeklerin tecavüzlerini sapıklıklarını, kendilerini cezalandırarak önlemek yerine zavallı kadınları ikram ederek ödüllendirmemi vardır?
Milli birlik duygusunun oluşması işte bu tür fahşayı ortadan kaldırmak için önemliydi. DEMİŞSİN. Şimdi milli birlik bayramları ile milli birlikler sağlanarak, fuhuşun kökü kazınacak değilmi?
Aman, karakollarda falan yatma kardeşim. Hatta, her hangi bir durumda karakola falan düşersen ben yapmadım de, yada o zaman iyi düşünememişim, ben milli beraberliği savunan ve saygı duyan biriyim de...
yakında hangi milli birlik günü vardı... ben de takip edeyimde, rotary kulüpte kutlayayım bari... Çağırsam sen de gelirmisin gerçek olsa...
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.