Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yüreğimi Bir Gül çizdi

nurullah_01

New member
13024458529egpg3.gif

Gülün dikeni battı dün parmagıma, ve hala
gülümseyerek bakıyorum parmagımdakı kücük sıyrığa...

kızamadım... cünkü gülün dikeni batmadan önce şükretmistim; " Ya Rabbi, ne kadar güzel yaratmışsın " demistim. Kızamadım, cünkü bir dakika önce güzel kokusunu sineme cekmistim , bakmaya kıyamamıs dokusuna hayran kalmıstım, çünkü batmadan önce yüregime koymuş onu sevmiştim... dikenini unutmuşmuydum? unutmuştum dikenini... unutmuştum işte....

acıtmayayım diye dokunmaya çekindigim gül, ince ve derin bir yara açmıstı parmagıma... gülümsedim yarayada... süzülen iki damla kanada... çünkü o yarayı açan bakmaya kıyamadıgım o güldü...

.... .... ....

sevdiklerimizin yüregimizde açtıkları yaralarda aslında o gülün açtıgı yara gibi degilmiydi... ince ve derin bir yara... aslında cok önemsiz gibi görünsede her kımıldadıgınızda yüreginizi inceden sızlatan bir yara... ama dostlarınız o yarayı açmadan önce siz muhabbet dolu kokularını sineye çekmiştiniz, zamanı, mekanı ve kalbinizi paylasmıştınız... yarayı açmadan önce siz onları kalbinize koymuştunuz... kızabilirmiydiniz... kızamazdınız elbet...

sevdiklerimizin açtıkları yaralarda o gülün açtigi yara gibi ince ve derin... ama o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık...dikenini unutmuşmuyduk... unutmuştuk tabi... ama biz gülümsemeliyiz yaraya... belki süzülen iki damla kanada... gülümsemeliyiz işte.... çünkü o yarayı açmadan önce biz onu kalbimize koymustuk ve şükretmiştik...

ALINTIDIR

hannane

New member
acitmayayim diye dokunmaya cekindigim gül, ince ve derin bir yara acmisti parmagima... gülümsedim yarayada... süzülen iki damla kanada... cünkü o yarayi acan bakmaya kiyamadigim o güldü...

Allah razı olsun inşaallah çok hoş bi paylaşımdı...

mhmt

New member
maşallah.. eline sağlık.. ii bi alıntı yapmışın kardeşim..
selametle.

Azra

New member
gülün açtığı yara...

gülün açtığı yara...

Gülün dikeni batti dün parmagima, ve hala gülümseyerek bakiyorum parmagimdaki kücük siyriga...

Kizamadim... cünkü gülün dikeni batmadan önce sükretmistim; " Ya Rabbi, ne kadar güzel yaratmissin " demistim. Kizamadim, cünkü bir dakika önce güzel kokusunu sineme cekmistim , bakmaya kiyamamis dokusuna hayran kalmistim, cünkü batmadan önce yüregime koymus onu sevmistim... dikenini unutmusmuydum? unutmustum dikenini... unutmustum iste....

acitmayayim diye dokunmaya cekindigim gül, ince ve derin bir yara acmisti parmagima... gülümsedim yarayada... süzülen iki damla kanada... cünkü o yarayi acan bakmaya kiyamadigim o güldü...

.... .... ....

sevdiklerimizin yüregimizde actiklari yaralarda aslinda o gülün actigi yara gibi degilmiydi... ince ve derin bir yara... aslinda cok önemsiz gibi görünsede her kimildadiginizda yüreginizi inceden sizlatan bir yara... ama dostlariniz o yarayi acmadan önce siz muhabbet dolu kokularini sineye cekmistiniz, zamani, mekani ve kalbinizi kaylasmistiniz... yarayi acmadan önce siz onlari kalbinize koymustunuz... kizabilirmiydiniz... kizamazdiniz elbet...

sevdiklerimizin actiklari yaralarda o gülün actigi yara gibi ince ve derin... ama yarimiz o yarayi acmadan önce biz sükretmistik, kokusunu sinemize cekmis, bakmaya kiyamamistik...dikenini unutmusmuyduk... unutmustuk tabi... ama biz gülümsemeliyiz yaraya... belki süzülen iki damla kanada... gülümsemeliyiz iste.... cünkü o yarayi acmadan önce biz onu kalbimize koymustuk ve sevmistik...

nurþeyma

New member
Gülün dikeni batti dün parmagima, ve hala gülümseyerek bakiyorum parmagimdaki kücük siyriga...

Kizamadim... cünkü gülün dikeni batmadan önce sükretmistim; " Ya Rabbi, ne kadar güzel yaratmissin " demistim. Kizamadim, cünkü bir dakika önce güzel kokusunu sineme cekmistim , bakmaya kiyamamis dokusuna hayran kalmistim, cünkü batmadan önce yüregime koymus onu sevmistim... dikenini unutmusmuydum? unutmustum dikenini... unutmustum iste....

.... .... ....

sevdiklerimizin yüregimizde actiklari yaralarda aslinda o gülün actigi yara gibi degilmiydi... ince ve derin bir yara... aslinda cok önemsiz gibi görünsede her kimildadiginizda yüreginizi inceden sizlatan bir yara... ama dostlariniz o yarayi acmadan önce siz muhabbet dolu kokularini sineye cekmistiniz, zamani, mekani ve kalbinizi kaylasmistiniz... yarayi acmadan önce siz onlari kalbinize koymustunuz... kizabilirmiydiniz... kizamazdiniz elbet...

sevdiklerimizin actiklari yaralarda o gülün actigi yara gibi ince ve derin... ama yarimiz o yarayi acmadan önce biz sükretmistik, kokusunu sinemize cekmis, bakmaya kiyamamistik...dikenini unutmusmuyduk... unutmustuk tabi... ama biz gülümsemeliyiz yaraya... belki süzülen iki damla kanada... gülümsemeliyiz iste.... cünkü o yarayi acmadan önce biz onu kalbimize koymustuk ve sevmistik...

Ayol herşey bir yana da senin şu avartar seçimin var ya, laf aramızda, kıskanmıyor değilim valla. Gençlik üretken oluyor, neredeyse her konuya bir avartar asıyosun maşallah.. Anladım, bu iş bizden geçmiş..
Hayırlı sabahlar kardeşim..

Azra

New member
Ayol herşey bir yana da senin şu avartar seçimin var ya, laf aramızda, kıskanmıyor değilim valla. Gençlik üretken oluyor, neredeyse her konuya bir avartar asıyosun maşallah.. Anladım, bu iş bizden geçmiş..
Hayırlı sabahlar kardeşim..

evet avatar değiştirmeyi seviyorum sizde yapabilirsiniz..ne geçmişi canımm sende.
sanada hayırlı sabahlar...güzel bir gün sizin olsun.

nurþeyma

New member
evet avatar değiştirmeyi seviyorum sizde yapabilirsiniz..ne geçmişi canımm sende.
sanada hayırlı sabahlar...güzel bir gün sizin olsun.

Bana verdiğin bilgiler doğrultusunda tam 10 gün uğraştım, şu an kullandığım avartarı anca ekleyebildim, biz eski toprağız, bilgisayarla geç tanıştık, ondandır sanırım beceriksizliğimiz..
Neyseki sizin gibi genç, pırıl pırıl, tertemiz kardeşlerimiz bu işi biliyor da, dosta-düşmana karşı başımız eğik değil..
Güzel bir gün tüm site sakinlerinin olsun inşallah​

Azra

New member
estağfurullah ne beceriksizliği..canım teşekkür ederim.yine değiştirebilirsin.
amin inşallah...

Azra

New member
ne güzel bi konu ama helel olsun açana...:D :D :D
:) :) :)
:p :p :p

Azra

New member
saol kardeşim...
acaba kendime teşekkür etme şansım olamazmı???

Üst Alt