YOL GÖSTERÝCÝ
New member
İnsanlar yoğurdu nasıl yerler ?
Herkesin bir yoğurt yeme şekli vardır. Kimi, kaşıkla, kimi parmakla.... Kimi ise ayran olarak....
Şekil ne olursa olsun sonuç değişmez.... Yenilen şey yoğurttur.....önemli olan sütün bozuk olmamasıdır.
İnsanlara bakıyorum,.... Ve üzülüyorum....
Herkes kendi inancının en doğru olduğunu sanıyor...
Oysaki doğrunun nerede bitip, yanlışın nerede başladığını yüce Allahtan başkası bilemez.
Ateistlere sözüm yok,... Onlar zaten inanmadıklarının ne olduğunu bile fark edemeyecek bir gaflet içerisindeler....
Semavi dinlerin dışındaki inanç sahiplerine bakıyorum, neye inandıkları konusundaki tereddüt içerindeler....
Peki ya tek bir Allah inancına sahip olanlar ?
Yani museviler,...hıristiyanlar,... Ve müslümanlar ?
Onlar da, en doğru olan benim dinim, benim kitabım düşüncesi ile hizipleşme içerisindeler....
Hem diğer dinler ile, hem de kendi içlerinde.....
Oysa ki Allah tektir..... Ateist'i de, budist'i de, musevi'yi de, hıristiyan'ı da, müslüman'ı da yaratan ve yaşatan odur.
Her can, ölümü tadacaktır; sonra bize döndürüleceksiniz. ANKEBUT SURESİ 57.
Ve sonunda o’na hesap verecektir.
Allah, yargıçların en güzel hüküm vereni değil mi? TİN SURESI 8.
Ve sizler müslüman kardeşlerim !....
Mezhep ve tarikat tartışmalarını bırakın !....
Allahın yolu birdir. O da sevgidir,...kardeşliktir,...hoşgörüdür....
Gözünüzü açıp kendinize gelin! Arı-duru din yalnız ve yalnız Allah'ındır! O'ndan başkasını veliler edinerek, "biz onlara, bizi Allah'a yaklaştırmaları dışında bir şey için kulluk etmiyoruz." diyenlere gelince, hiç kuşkusuz Allah onlar arasında, tartışıp durdukları konuyla ilgili hükmü verecektir. Şu bir gerçek ki, Allah, yalancı ve nankör kişiyi iyiye ve güzele kılavuzlamaz. ZÜMER SURESİ 3.
ALLAH YAR VE YOLDAŞINIZ OLSUN.
Herkesin bir yoğurt yeme şekli vardır. Kimi, kaşıkla, kimi parmakla.... Kimi ise ayran olarak....
Şekil ne olursa olsun sonuç değişmez.... Yenilen şey yoğurttur.....önemli olan sütün bozuk olmamasıdır.
İnsanlara bakıyorum,.... Ve üzülüyorum....
Herkes kendi inancının en doğru olduğunu sanıyor...
Oysaki doğrunun nerede bitip, yanlışın nerede başladığını yüce Allahtan başkası bilemez.
Ateistlere sözüm yok,... Onlar zaten inanmadıklarının ne olduğunu bile fark edemeyecek bir gaflet içerisindeler....
Semavi dinlerin dışındaki inanç sahiplerine bakıyorum, neye inandıkları konusundaki tereddüt içerindeler....
Peki ya tek bir Allah inancına sahip olanlar ?
Yani museviler,...hıristiyanlar,... Ve müslümanlar ?
Onlar da, en doğru olan benim dinim, benim kitabım düşüncesi ile hizipleşme içerisindeler....
Hem diğer dinler ile, hem de kendi içlerinde.....
Oysa ki Allah tektir..... Ateist'i de, budist'i de, musevi'yi de, hıristiyan'ı da, müslüman'ı da yaratan ve yaşatan odur.
Her can, ölümü tadacaktır; sonra bize döndürüleceksiniz. ANKEBUT SURESİ 57.
Ve sonunda o’na hesap verecektir.
Allah, yargıçların en güzel hüküm vereni değil mi? TİN SURESI 8.
Ve sizler müslüman kardeşlerim !....
Mezhep ve tarikat tartışmalarını bırakın !....
Allahın yolu birdir. O da sevgidir,...kardeşliktir,...hoşgörüdür....
Gözünüzü açıp kendinize gelin! Arı-duru din yalnız ve yalnız Allah'ındır! O'ndan başkasını veliler edinerek, "biz onlara, bizi Allah'a yaklaştırmaları dışında bir şey için kulluk etmiyoruz." diyenlere gelince, hiç kuşkusuz Allah onlar arasında, tartışıp durdukları konuyla ilgili hükmü verecektir. Şu bir gerçek ki, Allah, yalancı ve nankör kişiyi iyiye ve güzele kılavuzlamaz. ZÜMER SURESİ 3.
ALLAH YAR VE YOLDAŞINIZ OLSUN.