BAKIN bundan tam 1 yıl once ben ruyamda peygamberımızı gorudum ruya nın sonlarına dooru gıtmeden koltugun ustune hayatımda gormedıgım renklere sahıp bı kırmızı gul buraktı ve gıttı yanında 2 kısı wardı bırı erkek dıgerı ıse bayandı hıssetıgım ve werdıgım anlama gore bırı cebraıl dı otekısı de fazla gormedım ama ısraıl olabılır dıyorum nerden anladın dıceksınız ama bunu kesınlıkle hıssetım cunku onların bulundugu o da ya gırerken kapıyı o erkek acmıstı ve o anda ıste bu cebraıl dedım neyse u ruyayı gormemın nedenı her aksam yatmadan once S. A . V demem ve ıcımdekı hıc bıtmeyen sonsuz askın bı feryadı olabılır dedım neyse Nebi yi gunuzum kıyafetlerınde gordum hıc bısey demedı oylece ona bakakaldım erkek olan ınsan bak bu peygamberımız dedı o kadar ve cok heycanladım ve şefaat ta dıleyemedım sadece gıderken ayaklarına kapanabıldım ve gıttı kalktıgı yerde anlattıgım gul wardı ve hepsı bu bunun manası nedır acaba ,
sonra bı ruyam daha war bı gece ruyamda gazete gordum mansetınde şeytanla savasmanın en ıyı yolu en guclu sılahı duadır yazıodu
bunada bı anlam getıremedım
bana yardım edersenız cok sevınırım acıl helppppp
S.a.v.
Allah a emanet olun sımdıden cok saolun
sonra bı ruyam daha war bı gece ruyamda gazete gordum mansetınde şeytanla savasmanın en ıyı yolu en guclu sılahı duadır yazıodu
bunada bı anlam getıremedım
bana yardım edersenız cok sevınırım acıl helppppp
S.a.v.
Allah a emanet olun sımdıden cok saolun