Sevgili Kardesim elini kestiginde yaraya bak nasil hücreler kendini yenileyerek o yara kapaniyor. Allah i anmakla basla her positiv bir sey yasadiginda Allah i an ve ona sükret. Mesela yürüyorsun ve sen on metre gerideyken kirmizi isik yanarken sen tam gectiginde yesile dönerse Allah a sükret. sonra sonra kapilar sana acilacaktir zaten. Bu resmede 5 dk bak ve düsün.
http://img181.imageshack.us/img181/3292/projemenscheh7.gif
oncelikle : BU LINK SUPER....kardes bu linki izlediysen zaten dusunup bazi seyleri gorursun!! ALLAH razi olsun..guzel linkmis!!!!!!!
kimsesiz kardes....sen kimsesiz isminide degistir bence!!! negatioflikten kurtul!!! CUNKU HIC KIMSE KIMSESIZ DEGILDIR... ALLAH u teala hepimizin yanindadir
BUNU UNUTMADIKCA ZATEN BIRSEY OLMAZ SANA!!!
-->Ama bence sen yavas yavas RUHUNU terbiye etmeye basla.... HERSEY ALLAH tan gelir...serr de hayir da!!! Hayirda sevinirken SUKRETMEYI ve Serr de aglarken, uzulurken ALLAHa siginmayi ve sukretmeyi ogrenirsen.... zaten bu bosluklardan kurtulursun!!!
-->KURAN I KERIM i okumaya baslasan senin icin guzel olur....
-->NAMAZ kilmaya calis.....illa ilk basta 5 vakit kilman gerekmez ki...cunku buna gucun yetmeyebilir...yavas yavas ogrenmeye calis ve kilmaya basla... NAMAZI nezamanki (inanarak, severek, isteyerek) kilamaya basladin...ozaman ruhunun terbiye oldugunu goreceksin!!!!!
--> BILGILI biri olmaya calis ki KURAN I KERIMI daha iyi anlayabilesin
--> PEYGAMBERIMIZ (s.a.v)in ve diger peygamberlerin nasil yasadigina bi goz at...( CD ler ve KiTAPLAR cok.)
--> ALLAH a sigin..ALLAH a sigin...ALLAH a sigin...............
sevgili kardesim....ben kendim bunlari yapmaya calisiyorum acizane... VE SU ANA KADAR SADECE FAYDASINI GORDUM.... icimdeki basta ALLAH sonra KURAN , ISLAM , PEYGAMBER sevgisi binlerce KAT yukseldi...ama daha yeterli degil ! DAHA YOLUN BASINDAYIZ( M )... bence sende bunlari dikkate alirsan seninde kalbindeki suphelerin, sogumanin azalip SEVGI ve SEFKAT in cogalacagina EMINIM!!!
INSALLAH ALLAH in izniyle cok cok cok AZ da olsa, sana inanc yolunda bi katkida bulunabilmisimdir....
ALLAH HEPIMIZIN KALBINI FERAHLATSIN INSALLAH....amiinnnnn