Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yaratılış Müzesi?????

senas

New member
Selamlar arkadaşlar,
Bugünlerde çok gündemde olan bir konu var ilgimi çeken:Yaratılış Müzesi açılmış!!Üsküdarda olduğunu duydum.Bu konuda bilgisi olan var mı aranızda??

ogretmen

New member
gittim gördüm yazıyorum arkadaşlar.gerçekten kanaatim net oluştu. evrim diye birşey yok.adamlar yani evrimciler mesela colæcanth diye bir canlının ara geçiş formu olduğunu söylüyorlar ama müzede fosili mevcut. yaşayan fosil yani. mutlaka gidin.

senas

New member
Allah razı olsun ogretmen.Hepimizin görmesi gereken bir müze sozlerinden anladığım kadarıyla.

erbatan

New member
pek bilgim yok ama bunun ile alakalı gerek imamı gazali olsun gerek bediuzzaman olsun çok eseri var. onları okumanı tavsiye ederim.

yýldýz

New member
Fosil balık hayret düşürüyor
Alaska'da bulunan dünyanın en yaşlı yaratıklarından biri olan dev balık görenleri hayrete düşürdü. 07 Nisan 2007 16:27

Alaska'da bulunan dünyanın en yaşlı yaratıklarından biri olan dev balık görenleri hayrete düşürdü.

Yaklaşık 30 kilo ağırlığında ve 110 santimetre uzunluğundaki kaya balığı Bering Denizi yakınlarındaki Pribilof adasında denizin 2100 fit altında yakalandı.

90 ile 115 arası yaşı olduğu tahmin edilen kaya balığının bilinen en yaşlı deniz yaratıklarından biri olduğu edinilen bilgiler arasında...

:rolleyes:

Halen direniyor. Evrim teorisine halen inanan var mı?
Kaç milyon yıllık canlı halen özelliğini kaybetmemiş.

:confused:

Krakatau adası mıydı yanlış yazmıyorumdur inaşllah, bir yanardağ patlaması olmuştu. Adalar topluluğundan büyük olan tamamen yokolmuş, yanındaki adanın yarısı kalmıştı. Yanardağ bütün canlıları yakıp yoketmişti. Burda hatırlatayım, bir kitapda DOĞA OLAYLARININ EN GÜÇLÜ SİLAHLARDAN KAT KAT FAZLA GÜCE SAHİP OLDUĞU YAZILIYDI. Bu da aynı kitapda yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Çok kısa bir bir süre o ada da öyle bir canlılık olmuş ki, sanki hiç yıkım olmamış gibi?
:confused:

İşin ilginç tarafı, bu kadar bitki ve hayvan OKYANUSUN ortasındaki bu adaya nasıl geldi ve kısa süre içinde daha canlı bir orman hayatı oluşturdu?

Boşuna teori üretmeyelim, çünkü
Şenpanzeler, goriller, yılanlar,...
buraya nasıl geldi?

:)

Hayırlı geceler.

Doğal yıkımlar daha güçlüdür.

Üst Alt