Yan yüreğim yan kalemim

Uhud daðý

New member
bir kagıt titrek bir kalem.eden titriyorsun ki kalemim?eneniyetsiz , eklentisiz kurdugun o sevgiden bencil cümlelerden uzak taşıdıgın sevgiden eser nerde?
ey.. kıskançlık menfaat denizinden uzak o şehre hasret mahpus kalemim.

sevmek huzur bulmakmış,huzursuzluk nedir bilmeyen dava ateşine atlamak.
o küçük çocugun yetim başını okşayan HZ .ÖMER, HAK İLE BATILI bir birinden ayıran ÖMER_İL FARUK adalete, sevdaya anlam veren bedenler miş kalemim.
neden korktun? neden ürktün ki? davamıza ,aşkımıza ihanet etmemiş isek ! neden korkalım ki?
lakin ... bir ÖMER DOGUNUN VE BATININ KORTUGU ÖMER sevdasına ölümüne baglı, canıyla malıyla adanmış ÖMER sadakati , riyasız aşkıyla sımsıkı baglı ÖMER olamasakta...

Kızım Fatıma bile hırsızlık yapsaydı, onun da elini keserdim!” diyebilmiş idi Sevgili’nin (a.s.s) izinden, oğlu Abdurrahman’ı bile cezalandırmaktan çekinmeyen ÖMER OLAMASAKTA izindeyiz kalemim titreme artık.

köşesinde hasır üstünde oturan biri var bak... HZ. OSMAN bir kere olsun efendimizin yüzüne hayasından , utancından dikkatlice bakamayan.
huzurunda iki büklüm bir serçeyi kacırmak istemiyor gibi oturan!!!!!!! MELEKLERİN HAYA ETTİGİ O BÜYÜK KAHRAMAN.

SÖYLE NEDEN UTANDIN KALEMİM ?YOKSA ÖLÜMÜNE HAYKIRAMADIKLARINDAN MI? YOKSA BELA DENİZİNE ATLAYAMADIGINDAN MI?KESİP ATSINLAR DİYE BAŞINI ATEŞİN TAM ORTASINA BIRAKMADIGINDAN MI?

SENİböyle yakan ateşi hiç bir göz yaşı denizinin söndüremiyecegi ahde vefayı,
küllerinden bile yeni çiçekler açtıramıyan adımlarının agırlıgı utandırdımı seni? bir HZ. OSMAN kölesi olamadın mı?

ey kalemim....ZİKRİNİ İLAHİ NEFESTE TAŞIYAN AGAÇLARDAN YARATILMIŞ KALEMİM....
O 'NUN sevgisini(a.s.s) dilesen aşkını otagına!!! nebi sevdasını !!! hakkıyla taşıyabildim diyebilir misin?bilmek, sevmeye yeter mi?canımdan yakın, sinemde saklı incim,sürgünüm ,çilem ilahi aşk şehrine gelmişken yıldızlar kadar uzak düşer miyim ?

AH KALEMİM ....AH KALEMİM SEN MÜREKKEP KAGITLAR DENİZ OLSA YETEBİLİRMİSİN?.HİÇ BİR ŞEYİM OLMASA LAKİN BİR KEZ GÖREBİLME UMUDU İÇİN LEYLASINI ARAYAN MECNUN OLABİLİR MİSİN?

BAK EY KALEMİM BAKTA YAZ...GÖR KALEMİM GÖR....
BAK ORADA !!!!!Mus’ab bin Umeyr’e (R.A).
EFENDİMİZ AŞKIYLA YANAN YÜREGİ GÖR...

Peygamber aşkıyla coşan yüreği, yerinde duramayan kalbi, ancak yine Sevgili’nin (A.S.S)) mübarek elleri dokununca okyanus derinliğine dönüşen Mus’ab’a.
UTANDIN MI KALEMİM?

Uhud’da düşmanın dikkatini Efendisi’nin üzerinden çekmek için, şehadet şerbetini düşünmeden içen Mus’ab’a... Sancağı eline alıp, “Allahuekber” nidalarıyla meydana atılan ve önce sağ elini sonra da sol elini kaybedip sancağı pazularıyla tutan Mus’ab’a... Sancağı şehit olmadan bırakmayan ve en sonunda sancakla birlikte toprağa düşen Mus’ab’a...
BEDENİN NİYE HALA TAM KALEMİM?

AH...KİFAYETSİZ AH...ACİZ NİHAYETSİZ KALEMİM .. KIRILDIN MI YAR AŞINA
KOPARDILAR MI KÖKÜNDEN LİGME LİGME ?ŞİMDİ AGLA ŞİMDİ KAN YAZ KALEMİM?

GÖRÜYOR MUSUN KÖR KALEMİM?

Halid bin Velid’i, Abdullah ibn-i Mesud’u, Hz. Sümeyye’yi ????

SEVBAN'I GÖRÜYORMUSUN??? YAŞIYABİLİYORMUSUN EY SUSKUN KALEMİM!!!!!!!!

“Ey Allah’ın Resulü! Sen bana nefsimden daha sevimlisin. Sen’i (A.S.S)

çocuğumdan daha fazla severim. Evimde otururken hatırlayıp da gelip Sen’i

(A.S.S) göremezsem rahat edemiyorum. Sen’in (A.S.S) ölümünü ve kendi ölümümü

düşününce hâlimden endişe ediyorum. Biliyorum ki, Sen (A.S.S) Cennet’e dâhil

olduğunda peygamberlerle olacaksın. Benimse Cennet’e girmem şüpheli. Girsem

bile, Sen’inle (A.S.S) beraber olamamaktan korkuyorum.” diyen Sevban’ı.

Sevgisinin tertemiz gözyaşlarını ...... ANLIYOR MUSUN KİFAYETSİZ KALEMİM???

“Sevmek, Allah’a ve Resulüne itaat etmekmiş” diyorSUN BİLİYORUM !!!GÖM

BENİ.... GÜL KOKAN, AŞK KOKAN SAHABELERİN, ŞEHİTLERİN GİTTİGİ

YOLLARIN YOZLU TOPRAKLI YOLLARINA,AT BENİ.... SAHABE YÜREKLERİNDE

YANAN ATEŞLERE....AT Kİ...GERÇEK SAHİBİNE ULAŞ, KAVUŞ ..KÜL OL YANDA.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks