Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Varolmak üzerine

emreTURK

New member
ggözlerinizi sımsıkı kapatın,kulaklarınızı da sıkıca tıkayın biran hiçbişi hisset mediğinizi düşünün lütfen bunu yapın......zifiri karanlık sessizlik,hiçlik böyle bişi olsa gerek.varolup varolmadığı şüpheli benliğiniz o koca hiçlikte bir noktacık sanki belkide oda deil......yavaşca gözlerinizi açın kulaklarınızıda...rengarenk ve cıvıl cıvıl bir dünya karşınızda duruyor.yaşıyorsunuz..aileniz ve sevdikleriniz var arkadaşlarınız köpeğiniz motosikletiniz lewis pantolonuz botlarınız deri çeketiniz.dinlediğiniz müzik kuşların cıvıltıları,gül kokuları baharda,mevsimler aylar yıllar her sabah güneşin doğuşu ve şişmiş gözler var.saçınız dişleriniz ve içinzde sevgi nefret,aklınızda gireceğiniz sınav....sevgiliniz eviniz şehriniz ülkeniz dünyanız dağlar ovalar gökyüzü güneş yıldızlar ve ewren.......

benim hayatımda yaşadığım en mucizevi tecrube çoğu kişinin farkında olmadığı VAROLMAK tecrubesidir.varolmak herzaman benim tüylerimi diken diken etmiştir.belkide bir deliyim neyse..başka bir forumdada yazmıstım:HİÇLİK VAROLUŞA GÖRE ÇOK DAHA MUHTEMELDİR.VAROLMAK BAKLENİLMEYEN BİR DURUMDUR.burada varolan küçük kardeşimizden tutunda andromeda galaksisine kadar her şeydir..

gerçek ten varolmaya o kadar alışmışızki bize sıradan gelir.belkide bazı insanlar varolduğunun farkında bile değildir.ama atom altında küçük bi hesap değişikliği bizi geri getirmemek üzere yok edebilir ve hiçliğe gömülebiliriz.her an mahvolabiliriz.......

bi soz vardır OLMAK YADA OLMAMAK İŞTE BÜTÜN MESELE BU....bence bu söz boş bir felsefi söz olmaktan öteye çok önemli bir gerçege işaret ediyor.ve sanırım ne demek istediğimide anlatıyor..

arkadaşlar sizden bu konu üzerinde çok güzel yorumlar bekliyorum..herkesin dünyaya baktıgı pencere farklı olduğunda anlayışlarda farklı oluyor ve tartışmalar renkleniyor.yorumlarınızı beklıyorum...

hmrka

New member
emeğine yüreğine sağlık çok güzel bir paylaşım ALLAH herkeze hayırlı yaşamlar ve ömür nasib eylesin

emreTURK

New member
saol

saol

emeğine yüreğine sağlık çok güzel bir paylaşım ALLAH herkeze hayırlı yaşamlar ve ömür nasib eylesin

saol ben burada yeniyim başka bir sitedeki takılıyordum bası nedenlerden dolayı bütün forumlarımı buraya taşıdım.....inşallah güzel şeyler paylaşırız burad...ii akşamlar...bu arada ben mevlana hariç kimseden alıntı yapmam yazdıklarım bana aittir...paylaşım deil yani;) bundan dolayı farkındaysan türkçeyi bozuk kullanıyorum....neyse iii akşamlar

hmrka

New member
güzel paylaşımlarda bulunacağına eminim düşüncelerin ve fikirlerin hem kendine ait vede çok güzel yüreğine sağlık

gönüldostuelif

New member
Allah razı olsun paylaşımın için emeğine sağlık,selam ve dua ile..

emreTURK

New member
Saol

Saol

güzel paylaşımlarda bulunacağına eminim düşüncelerin ve fikirlerin hem kendine ait vede çok güzel yüreğine sağlık
SAOL İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR AMA SİZDE BİŞİLER YAZSANIZ BAŞLIKLARA DAHA MUTLU OLURUM.....

mhmt

New member
ellerine sağlık..çok güzel bi noktaya deyinmişiniz..
siz demiyecem sana..:;)
var olmak demişin sen. evet var olmak..bunu farketmek..neden varsın bunuda çıkamak..ve bu neden soruna bulduğun cevabınada uygun yaşamaya çalışmak..akıllılık bu olsa gerek..yada mantıklı olmak..
neyse bende işin bi diğer bıyutuna geçiyim müsadenle kardeşim..
var olmaktan neler oluyor...
nerdeyiz..bakalım bi zneyiz...ve hacmimiz ne kadar;)
UZAY VAR...milyarlarca galaksiler var(200milyar tahminen..)
SAMANYOLU GALAKSİSİ VAR(bizim galaksi.)
GÜNEŞ SİSTEMİ VAR(gezegenler filan var..)
DÜNYA GEZEGENİ VAR(bizim gezegen)
BU EZEGENDE ÜLKELER VAR..
TÜRKİYE'DE BİZVARIZ..
TÜRKİYEDE..KARAMAN VAR..
KARAMANDA XXXXXX..ADRESİ VAR...
ORDADA BEN VARIM.....
ARTIK ADRESİMDE VERİMMİ??:)

buna bakınca..ne kadar küçük yer kaplıyoruz..yok gibiyiz..
ama yukarda senininde dediğin gibi yok değil..varız..
eyvallah kardeşim..sağolasın..
haa unutmadan hoşgeldin foruma...

Üst Alt