şükret

çok ibretlik fotoğraflar bunlar..
allah razı olsun....

katılıyorum sayın mhmt, işte ibret bu fotolardan alınır. azraille konuştum ibret alın demekle olmaz ( anlayan anladı )

bu fotolar için teşekkürler.Çok acı bir dururm ,bir tarafta insanlar bir gecede bir ailenin aylık gelirini harcarken diğer tarafta insanlar açlıktan ölüyor...

bu mudur insanlık.

yaws bunlar nedir böle yaaa kendimden yediklerim den içtiklerimden herşeyden ve aslında insanlığımdan unandım biliyormusunuz...

Allah senden razi olsun. ama gercekten öyle. biz "ah su yemegi yoksa bu giyimi sevmiyorum" diye söyleyip duruyoruz, baska ülkedeki insanlar bizde var oldugu seylere neler yaparlar sahip olmaya o esyalara ve yemeklere. onlar nasil yasadiklari ve biz nasil yasadigimizi daglar kadar fark var.

utanmamak elde değil..fazlasiyle ibret verici ve bir o kadarda düşndürücü bu iki tezatı böyle bütünüyle buraya taşıyan ve şahsım adına beni düşünmeye sevkeden arkdaşımdan rabbim razı olsun..rabbim yar ve yardımcıları olsun.. selam ve dua ile...

Allah razı olsun bir kere daha nankörlükten uzak kalmamız gerektiğini öğrendik.aslında sürekli gündeme getirmek en iyisi. böylece sürekli şükretmemizin farkında oluruz.

Geri