Sonu Gelmeyen Film(2)

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
Refik beyin kızıyla evlenmiştim..evet hayatımın en büyük hatasını yapmıştım..yüzümdeki benin aynısını onun sırtında da görünce kanım kaynayı vermişti bi anda...Sezarcık adında minicik bir yavrumuz olmuştu..

Abla o filmin sonu gelmicekki yaaa..adı üstünde ''sonu gelmeyen film''..hem ben bunu mizah olsun diye açtım;)..

Yüzündeki benin sahte oldugunu anlayinca nalana nayir nolamaz dedim ve sezercigi alarak evden ayrildim:D :D :D

aaa bi dursaydiniz obur filmimiz bitmedi.hem ben obur filmde adamin esini oldurdum.en heyecanli bolumdeydik yaw:)

Sezarcık çok hiperaktif bir çocuktu..sokağa çıktımı evin içine sokabilene aşkolsundu..ayşecik adında bir arkadaşı vardı..küçücük boyuna bakmadan onunla evlilik planları yapıyodu..Anne anne anneciğim dedi bi gün bana...bende efendim canım yavrum dedim..''bizi neden seda sayan ve nihat doğan'la aynı kefeye koyusun. biz gerçekten evlenmeyi düşünüyoruz''..dedi..

yaw çetin anne deği de bana yapsaydın ya kahramanı ben nasıl yazacam şimdi..
neyse..
çocuğun annesi, bi anlık tebessüm etti..sonra "tamam oğlum..baban gelsin..istemeye gideriz akşam" dedi..yine aynı tebessümle..

Ve sonra Şeyda bu yaşadağı acılara dayanamarak ameliyat masasına yatar ve erkek olur..(mehmet kardeşim türk filmi yazıyoruz burda..her an herşey olabilir sen gönlünü ferah tut)

aaa ben yokken filim bitmiş ikincisi başlamış...baya bi olaylar olmu...
sanki brezilya dizileri...

Ve sonra Şeyda bu yaşadağı acılara dayanamarak ameliyat masasına yatar ve erkek olur..(mehmet kardeşim türk filmi yazıyoruz burda..her an herşey olabilir sen gönlünü ferah tut)
(Abi bune yaaaaa...bugün forum ehli kontrolden çıktı heralde:))

annesi baba oldukdan sonra artık düşünceli günler beklemektedir sezerciği........

sezercik benim babam kimm diye kara kara düşünür durur... erkek olan annesine mi yoksa gerçekten babası olan babasınamı baba diyceni bi türlü kestiremez...

Aaaaaaaa Bole Filim Mi Olurmus.fazla cagdas olmus bu filim.ben Oynamiyom Rolumu Birakiyorum:D

evet sende çetin baya bi atmışın yani...yok bide nikah kıyılırken durun bi nikah kıyılamaz siz kardeşsiniz....
nayır nolamaz...asla kabul etmiyoruz...

nayin bu benim selmam nolamaz.yapma mubin.beni terk etme.o sucu ben islemedim.kesss yalan soyluyorsun.gozlerime mi inanayim sana mi:) misaliiiiiiiiiiiiii

bende şimdi bi seneryo yazıcam acıların çocuğu küçük emrah...:p ben yetim ben yetim....:eek:
artık sizde oynarsınız.:D
bide bizim forumdan şimdi artist çıkıcak...ödülleri biz alırız..:p :p :p

gulya isimli üyeden alıntı;
kesss yalan soyluyorsun
bide tokat olması lazım şimdi...
ççaattt....

gulya isimli üyeden alıntı;
kesss yalan soyluyorsun
bide tokat olması lazım şimdi...
ççaattt....
(ilham verdiniz arkadaşlar)

evet sezerciğin babası artık ikinci baba olan sezeciğin eski annesine nayırrrrrrr nolamzzzzzzz bunu bize yanii yanii sezerciğe yapamazsın...şimdi sezercik ayşeciğe hangimizi baba diye gösterecek çocuğuumuzun yüzünü kızarttın diye bağırır..bu arada çattttttt diye bir ses işitilir..sezerin babası sezerciğin yeni babası yani ezkiden annesi olan babasına tokat atmıştır.....

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks