Söylediklerimiz Gerçekten Bizimi Ifade Ediyor Yada Olmak Istediklerimizimi Söylüyoruz.....ve Sözlerimiz Gerçekten Bizi Anlatmaya Yetermi......sözler Kaliptir....kaliba Siğabiliyormuyuz Insan Hiç Kaliba Siğabilirmi.....eger Bir Kişi Kendini Kaliplara Sokup Işte Ben Buyum Diyorsa Ne Kadar Doğru Söylüyodur....kaliptaki O Mu Gerçekten...insan Nasil Olurda Kendini Ifade Edebilir......insan Başkasini Anlatirken Objektif Davranamazken Kendini Nasil Objektif Anlatabilir...insan Kendini Tamamiyle Ifade Edemez....ancak Sinirli Bir şekilde Olmak Istediği Adami Anlatir Veya Nefret Ettiği Bir Kişinindavranişlarinin Tam Zittini Kendine Atfeder....adeta O Kişinin Negatif Bir Kopyasi Olur.....
Insan Tamamiyle Anlatilamaz Ve Kelimelere Dökülemez...insan Bişiler Anlatiyosa Bu Olmak Istediği Ideal Tiptir Veya Nefret Edilen Tipin Zittidir......yoksa Kendini Ifade Etmeye çalişanlarin Sölediği Kendisi Hakkinda Okyanustan Damladir Sadece......öyleki Bir Insan Bin Ewrene Denktir....insanin Maddi Bedeni Birse Mana Ewreni Bindir Milyondur......bunlar Istisnasin Iyi Veya Kötü Olmakla Beraber Her Insan Için Geçerlidir...
Sonuç Olarak Insan Kendini Tamamiyle Ifade Edemez....ediyorum Diende En Iyi Ihtimalle Abartiyordur.....
Insan Tamamiyle Anlatilamaz Ve Kelimelere Dökülemez...insan Bişiler Anlatiyosa Bu Olmak Istediği Ideal Tiptir Veya Nefret Edilen Tipin Zittidir......yoksa Kendini Ifade Etmeye çalişanlarin Sölediği Kendisi Hakkinda Okyanustan Damladir Sadece......öyleki Bir Insan Bin Ewrene Denktir....insanin Maddi Bedeni Birse Mana Ewreni Bindir Milyondur......bunlar Istisnasin Iyi Veya Kötü Olmakla Beraber Her Insan Için Geçerlidir...
Sonuç Olarak Insan Kendini Tamamiyle Ifade Edemez....ediyorum Diende En Iyi Ihtimalle Abartiyordur.....