AhmetErcan
New member
Oncelikle sizlere Sahibiniz Allah'in CC ve Peygamberiniz Muhammedin SAV selamini iletiyorum.
SELAMUNALEYKUM! SELAMUNALEYKUM! SELAMUNALEYKUM!
"Muslumanlar kardestir. Oyleyse kardeslerinizin arasini duzeltin ki esirgenesiniz."
BENIM YUCE SAHIBIM ALLAH'IN YUCE ADIYLA!
RASULULLAH!
Ben Sahibim Allah'in Rizasini ve Hikmetini almis, Nurunu kalbime yerlestirmis hidayete ermis bir kulum!
Ben Sahibim Rabbul Alemin Allah tarafindan, kan aglayan ve param parca olmus Islami birlestirmeye yollandim!
Ben mezhepleri ve firkalari silip supurmeye yollandim!
Ben kan aglayan Anne ve Babalarimin goz yaslarini silmeye yollandim!
Ben hergun can veren Bebelerimizi kurtarmaya yollandim!
Ben birbirine dusman olan kardeslerimi baristirmaya yollandim!
Ben Filistin, Cecenistan ve diger Musluman ulkelerine yapilan zulum ve eziyetleri durdurmaya yollandim!
Ben kafirlerin basina bela, siz Muslumanlarin dostu olmaya yollandim!
BEN SAG OMUZUNDA NUBUVVET MUHRU OLAN "LA ILAHE ILLALLAH MUHAMMED" YAZISI ILE VE ALLAH'IN CC KORUMASI ALTINDA OLAN, PEYGAMBER EFENDIMIZIN 1400 YIL ONCE SIZ MUSLUMANLARA MUJDELEDIGI ZAT'IM!
Duyduk duymadik demeyin.
Seyyid Ahmet Ercan ibn Mustafa...Amsterdam/Hollanda
[email protected] / [email protected]
SELAMUNALEYKUM! SELAMUNALEYKUM! SELAMUNALEYKUM!
"Muslumanlar kardestir. Oyleyse kardeslerinizin arasini duzeltin ki esirgenesiniz."
BENIM YUCE SAHIBIM ALLAH'IN YUCE ADIYLA!
RASULULLAH!
Ben Sahibim Allah'in Rizasini ve Hikmetini almis, Nurunu kalbime yerlestirmis hidayete ermis bir kulum!
Ben Sahibim Rabbul Alemin Allah tarafindan, kan aglayan ve param parca olmus Islami birlestirmeye yollandim!
Ben mezhepleri ve firkalari silip supurmeye yollandim!
Ben kan aglayan Anne ve Babalarimin goz yaslarini silmeye yollandim!
Ben hergun can veren Bebelerimizi kurtarmaya yollandim!
Ben birbirine dusman olan kardeslerimi baristirmaya yollandim!
Ben Filistin, Cecenistan ve diger Musluman ulkelerine yapilan zulum ve eziyetleri durdurmaya yollandim!
Ben kafirlerin basina bela, siz Muslumanlarin dostu olmaya yollandim!
BEN SAG OMUZUNDA NUBUVVET MUHRU OLAN "LA ILAHE ILLALLAH MUHAMMED" YAZISI ILE VE ALLAH'IN CC KORUMASI ALTINDA OLAN, PEYGAMBER EFENDIMIZIN 1400 YIL ONCE SIZ MUSLUMANLARA MUJDELEDIGI ZAT'IM!
Duyduk duymadik demeyin.
Seyyid Ahmet Ercan ibn Mustafa...Amsterdam/Hollanda
[email protected] / [email protected]