Seni ezberledim senden gizlice! (Mektup)

miniksercen

New member
Ben seni kalbime almazdan önce
Desen desen,renk renk,harf harf okudum;
Seni ezberledim senden gizlice ,

Ilmek ilmek,nakis nakis dokudum...

Asamayacagim bir sevda sancisina dönüstü hislerim....oysa nicedir gönlümün kapisina acilmaz kilitler vurmustu duygularim.
Simdiye kadar vefasizliklara düsman hislerimle yasadim .
Sihrini cözemedigim bir vuslatin beklentisi icindeydi kalbim. O gün ömrüme mutlaka dogacak,
el degmedik bir safagin sabirla beklentisi icinde olusumun , en parlak mustusuydun SEN....
Ruhumun derinliklerinden dogup , bir daha batmayacak o safaga adamistim kendimi...
Tek cicekle bahar gelsin istiyordum gönlüme.O cicek hic bir zaman egzotiklik ürpertilerini tasimamaliydi hislerimde.
Gönül topraklari olmaliydi Onun asil vatani. Bütün ciceklerin , renklerin güzelliklerini ,
kokularini ve özelliklerini üzerinde tasiyacak , iklimleri barindiran , dünyami bakislariyla kusatan günesim,
ayim , yildizlarim , havam ve suyum , topragim olan , bir tebessümünde yüregimi yatisdiran diger parcami ariyordum. O SENdin .....
Bir efsunlu bakisinin destanini yazan yüregim , silinmeyecek gibi kazidi ismini beynime..bu ASK olmali...
Gönlümün asilmaz duvarlarla örülen mahzenlerini delen , o emsalsiz bakislarinin tutsagim ben artik...
Hayatin manasini buldugumu fisildayan yüregim, SENI arzulamakda ....
Ömrün yollarini birlikde yürümek acilari,sevincleri ve sevdalari benimle birlikde yasamak istermisin ???

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks