Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sen kimsin biliyormusun??

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
SEN, Allah yolunda cihada çıkan ve karsısında Atlas Okyanusunu görünce, atını dizlerine kadar denize sürerek, kılıcını çekip; 'Ya Rabbi! şahid ol! Önüme su uçsuz bucaksız derya çıkmasaydı senin şanını daha ileriye götürürdüm!' diyen mücahitlerin peşindesin!.. SEN, 40 sene yatsı abdestiyle sabah namazını kılan İmam-ı Âzam’larin, Malazgirt Ovalarında Allah Allah sesleriyle at koşturan ve Anadolu kapılarını Müslüman Türklere açan Alp Arslanların arkasındasın!.. SEN, Misafir kaldığı evde gece sabaha kadar ayakta duran ve; 'Biz Kur’anın bulunduğu odada ayaklarımızı uzatıp yatmaktan hayâ ederiz' diyen Osman Gazilerin torunusun!..

SEN,

Resûllullah’ın müjdesine nail olup, küfrün doğu kal’asını, İstanbul’u fethederek İslam’a teslim eden, yeni bir çağ açan Fatihlerin, dünyayı Müslümanlardan başkasına dar gören Yavuzların, karaların- denizlerin hakanı Kanûnilerin neslisin!..

SEN
,

İstanbul’da okumaya başladığı Ezan-i Muhammediyeyi, Çaldıran ovalarında bitiren, Tuna’da aldığı abdestin namazını Afrika çöllerinde kılan, Hazar kıyılarında getirdiği tekbir seslerinin yankılarını Viyana kapılarında duyan kahramanların evladısın!..

SEN
,

Vatanini, mukaddesâtını müdafaa ederken düşman kurşunlarının darbeleriyle bağırsakları delik-deşik dışarıya fırlayan ve bir eliyle onları karnına iterken, diğer eliyle göğsünden bir başka kursunu eliyle çıkarıp, yanında bulunan arkadaşına; 'Al arkadaşım! Sağ olur da dönersen, su kursunu oğluma ver! Ve O’na de ki; 'Bunu sana baban son nefesinde gönderdi ve O’da ayni şekilde oğluna aktarmazsa hakkimi helal etmem! ' dedi diye ulvî ruh örnekleri veren şehitler kafilesinin çocuğusun!..

SEN,

'Siz insanlar için çıkarılmış en hayırlı ümmetsiniz, iyiliği emreder, kötülükten vazgeçirmeğe çalışırsınız.. Çünkü Allah’a inanıyorsunuz..' Fermanının sahibisin!..

SEN
,

'Âlemlere rahmet olarak gönderilen' ve dehşetli mahşer günü herkesin 'Nefsi! Nefsi!' diye çırpınacağı bir zamanda, secdelere kapanıp; 'Ümmetimi isterim Ya Rab!.. Ümmetimi bağışlamadıkça kalkmam' diye feryat edecek olan Habib-i Kibriya’nın ümmetisin!..

SEN,

Resûllullah’in ashabına; 'Orduya yardim ediniz' dediği zaman, bütün servetini alıp getiren ve Peygamberin 'Çocuklarına ne bıraktın?..' sorusuna; 'Allah’ı ve Resûlünü bıraktım Ya Resûllullah!' cevabını veren Hz. Ebûbekir’in yolundasın!..

SEN,

Devlet reisi olduğu halde, içi su dolu bir tulumu sırtına yüklenerek halk içinde dolasan ve oğlunun; 'Babacığım, niçin böyle yapıyorsun?' sorusuna; 'Oğlum! Nefsimi biraz beğenir gibi oldum.. Onu zelil etmek, gururumu kırmak istiyorum' diyen Koca Ömer’in izindesin!

SEN,

Müslümanlar arasında açlığın ve kıtlığın hüküm sürdüğü bir zamanda Sam’dan kendisine ait zeytinyağı, üzüm ve buğday yüklü olarak gelen bir deveyi yükleriyle beraber yoksullara tasadduk eden Hz. Osman’ın ardındasın!..

SEN,

Cebinde bulunan 4 dirhem servetin 1 dirhemini gizlice, 1 dirhemini açıkça, 1 dirhemini gece ve kalan 1 dirhemini de gündüz , kimsesizlere sadaka olarak veren ve Allah Resûlünün; 'Neden böyle yaptın ?'suâline 'Belki Allah bunların birini olsun kabul eder düşüncesiyle diyen Hz. Ali’yi takip edensin!

SEN işte busun!!!!!

Mücahid

New member
Allah razı olsun kardeşim.Kendini beğenmiş nefislerin haddi aşmamasına vesile olur inşaallah.

Azra

New member
çok güzel bi konu olmuş yüreğine sağlık.

B

beyaz_ýþýk

Guest
Sen

Sen

not:arama yaptım bulamadım..aynısı varsa özür dilerim

65xy.gif

sen;
threestars9ls.gif

SEN,
"Siz insanlar için çikarilmis en hayirli bir ümmetsiniz, iyiligi emreder, kötülükten vazgeçirmege çalisirsiniz.. Çünkü Allah'a inaniyorsunuz.." Fermanının sahibisin!..
dDS97361.gif
dDS97361.gif
dDS97361.gif

SEN,
"Alemlere rahmet olarak gönderilen" ve dehsetli mahser günü herkesin "Nefsi! Nefsi!" diye çirpinacagi bir zamanda, secdelere kapanip; "Ümmetimi isterim Ya Rab!.. Ümmetimi bagislamadikça kalkmam" diye feryad edecek olan Habib-i Kibriya'nin ümmetisin!..

SEN,
Resûlullah'in ashabina; "Orduya yardim ediniz" dedigi zaman, bütün servetini alip getiren ve Peygamberin "Çocuklarina ne biraktin?.." sorusuna; "Allah'i ve Resûlünü biraktim Ya Resûllullah!" cevabini veren Hz. Ebûbekir'in yolundasin!..
dDS97361.gif
dDS97361.gif
dDS97361.gif

SEN,
Devlet reisi oldugu halde, içi su dolu bir tulumu sirtina yüklenerek halk içinde dolasan ve oglunun; "Babacigim, niçin böyle yapiyorsun?" sorusuna; "Oglum! Nefsimi biraz begenir gibi oldum.. Onu zelil etmek, gururumu kirmak istiyorum" diyen Koca Ömer'in izindesin!

SEN,
Müslümanlar arasinda açligin ve kıtligin hüküm sürdügü bir zamanda Sam'dan kendisine ait zeytinyagi, üzüm ve bugday yüklü olarak gelen bir deveyi yükleriyle beraber yoksullara tasadduk eden Hz. Osman'in ardındasin!..
dDS97361.gif
dDS97361.gif
dDS97361.gif

SEN ,
Cebinde bulunan 4 dirhem servetin 1 dirhemini gizlice, 1 dirhemini açikça, 1 dirhemini gece ve kalan 1 dirhemini de gündüz , kimsesizlere sadaka olarak veren ve Allah Resûlünün; "Neden böyle yaptin ?"suâline "Belki Allah bunlarin birini olsun kabul eder düsüncesiyle diyen Hz. Ali'yi takip edensin!

SEN ,
Allah yolunda cihada çikan ve karsisinda ATLAS Okyanusunu görünce, devesini dizlerine kadar denize sürerek, kilicini çekip; "Ya Rabbi! Sahid ol! Önüme su uçsuz bucaksiz derya çikmasaydı senin sanini daha ileriye götürürdüm!" diyen mücahidlerin pesindesin!..
dDS97361.gif
dDS97361.gif
dDS97361.gif

SEN,
40 sene yatsi abdestiyle sabah namazini kilan Imam-i Âzam'larin, Malazgirt Ovalarinda Allah Allah sesleriyle at kosturan ve Anadolu kapilarini müslüman Türklere açan Alp Arslanlarin arkasindasin!..

SEN,
Misafir kaldigi evde gece sabaha kadar ayakta duran ve; "Biz Kur'anin bulundugu odada ayaklarimizi uzatip yatmaktan hayâ ederiz" diyen Osman Gazilerin torunusun!..
dDS97361.gif
dDS97361.gif
dDS97361.gif

SEN,
Resûllullah'in müjdesine nail olup, küfrün dogu kal'asini, istanbul'u fethederek Islam'a teslim eden, yeni bir çag açan Fatihlerin, dünyayi müslümanlardan baskasina dar gören Yavuzlarin, karalarin- denizlerin hakani Kanûnilerin neslisin!..

SEN,
Istanbul'da okumaya basladigi Ezan-i Muhammediyeyi, Çaldiran ovalarinda bitiren, Tuna'da aldigi abdestin namazini Afrika çöllerinde kilan, Hazer kiyilarinda getirdigi tekbir seslerinin yankilarini Viyana kapilarinda duyan kahramanlarin evladisin!..

dDS97361.gif
dDS97361.gif
dDS97361.gif

SEN ,
Vatanini, mukaddesâtini müdafaa ederken düsman kursunlarinin darbeleriyle bagirsaklari delik-desik disariya firlayan ve bir eliyle onlari karnina iterken, diger eliyle gögsünden bir baska kursunu eliyle çikarip, yaninda bulunan arkadasina; "Al arkadasim! Sag olur da dönersen, su kursunu ogluma ver! Ve O'na de ki; "Bunu sana baban son nefesinde gönderdi ve O'da ayni sekilde ogluna aktarmazsa hakkimi helal etmem! " dedi diye ulvî ruh örnekleri veren sehitler kafilesinin çocugusun!..
dDS97361.gif
dDS97361.gif
dDS97361.gif

İSTE SEN BU SUN!..

Bu altin halkalara eklenebilecek daha binlerce halka içerisinde;
Senin cevherin, aslin astarin, esasin budur iste!..
Sen bu kapilar disinda baska bir kapini insani,
Bu altin halkalar disinda baska bir halkanin esiri olamazsin!

Namazsiz, niyazsiz, maneviyatsiz, ruhsuz, köksüz, kozmopolit, satilmis olamazsin!
Allahsiz, Peygambersiz, Kitapsiz olamazsin!
"Bana dokunmayan bin yil yasasin!" "Neme lazim" "Evimden uzak"
"Her koyun kendi bacagindan asilir" gibi yahudi sözlerini agzının sakızı yaparak, mücadele ve hizmet azmini yitiremezsin!
dDS97361.gif
dDS97361.gif
dDS97361.gif

Komsun aç iken, sen tok gezemezsin!
Islam'in yasak kildigi günah yuvalarinda vaktini öldüremez, aile fertlerini batinin kokusmus hayat tarzina uyduramazsin!
Yavrularini çagdas asrin zihniyetine terkedip, cehenneme talip olamazsın!

Sen kainatn en üstün varligi olarak yaratıldın, buna layık olarak cennet bahçelerine talip olmalısın..
dDS97361.gif
dDS97361.gif
dDS97361.gif

Hem burada... Hem orada..
YOLUN AÇIK OLSUN
threestars9ls.gif

arzuhal

New member
sen kimsin biliyor musun ?

sen kimsin biliyor musun ?

SEN,
"Siz insanlar için çikarilmis en hayirli bir ümmetsiniz, iyiligi
emreder, kötülükten vazgeçirmege çalisirsiniz.. çünkü Allah'a
inaniyorsunuz.." Fermaninin sahibisin!..

SEN,
"Alemlere rahmet olarak gönderilen" ve dehsetli mahser günü
herkesin "Nefsi! Nefsi!" diye çirpinacagi bir zamanda, secdelere kapanip;
"ümmetimi isterim Ya Rab!.. ümmetimi bagislamadikça kalkmam" diye feryad
edecek olan Habib-i Kibriya'nin ümmetisin!..

SEN,
Resûlullah'in ashabina; "Orduya yardim ediniz" dedigi zaman,
bütün servetini alip getiren ve Peygamberin "çocuklarina ne
biraktin?.."
sorusuna; "Allah'i ve Resûlünü biraktim Ya Resûllullah!" cevabini
veren Hz. Ebûbekir'in yolundasin!..

SEN,
Devlet reisi oldugu halde, içi su dolu bir tulumu sirtina
yüklenerek halk içinde dolasan ve oglunun; "Babacigim, niçin böyle
yapiyorsun?" sorusuna; "Oglum! Nefsimi biraz begenir gibi oldum.. Onu
zelil
etmek, gururumu kirmak istiyorum" diyen Koca ömer'in izindesin!

SEN,
Müslümanlar arasinda açligin ve kitligin hüküm sürdügü bir
zamanda Sam'dan kendisine ait zeytinyagi, üzüm ve bugday yüklü olarak
gelen bir deveyi yükleriyle beraber yoksullara tasadduk eden Hz. Osman'in
ardindasin!..

SEN ,
Cebinde bulunan 4 dirhem servetin 1 dirhemini gizlice, 1
dirhemini açikça, 1 dirhemini gece ve kalan 1 dirhemini de
gündüz ,
kimsesizlere sadaka olarak veren ve Allah Resûlünün; "Neden böyle
yaptin ?"suâline "Belki Allah bunlarin birini olsun kabul eder
düsüncesiyle diyen Hz. Ali'yi takip edensin!

SEN ,
Allah yolunda cihada çikan ve karsisinda ATLAS Okyanusunu
görünce, devesini dizlerine kadar denize sürerek, kilicini çekip; "Ya
Rabbi! Sahid ol! önüme su uçsuz bucaksiz derya çikmasayd? senin sanini
daha ileriye götürürdüm!" diyen mücahidlerin pesindesin!..

SEN,
40 sene yatsi abdestiyle sabah namazini kilan Imam-i Âzam'larin,
Malazgirt Ovalarinda Allah Allah sesleriyle at kosturan ve Anadolu
kapilarini müslüman Türklere açan Alp Arslanlarin arkasindasin!..

SEN,
Misafir kaldigi evde gece sabaha kadar ayakta duran ve; "Biz >
Kur'anin bulundugu
odada ayaklarimizi uzatip yatmaktan hayâ ederiz"
diyen Osman Gazilerin torunusun!..

SEN,
Resûllullah'in müjdesine nail olup, küfrün dogu kal'asini, >
istanbul'u fethederek Islam'a teslim eden, yeni bir çag açan >
Fatihlerin, dünyayi müslümanlardan baskasina dar gören
Yavuzlarin, karalarin- denizlerin hakani Kanûnilerin neslisin!..

SEN,
Istanbul'da okumaya basladigi Ezan-i Muhammediyeyi, çaldiran >
ovalarinda bitiren, Tuna'da aldigi abdestin namazini Afrika >
çöllerinde kilan, Hazer kiyilarinda getirdigi tekbir seslerinin
yankilarini Viyana kapilarinda duyan kahramanlarin evladisin!..

SEN ,
Vatanini, mukaddesâtini müdafaa ederken düsman kursunlarinin >
darbeleriyle bagirsaklari delik-desik disariya firlayan ve bir >
eliyle onlari
karnina iterken, diger eliyle gögsünden bir baska
kursunu eliyle çikarip, yaninda bulunan arkadasina; "Al
arkadasim! Sag olur da dönersen, su kursunu ogluma ver! Ve O'na de ki;
"Bunu sana baban son nefesinde gönderdi ve O'da ayni sekilde ogluna >
aktarmazsa hakkimi helal etmem! " dedi diye ulvî ruh örnekleri veren
sehitler kafilesinin çocugusun!..

ISTE SEN BU SUN!..

Bu altin halkalara eklenebilecek daha binlerce halka içerisinde;

Namazsiz, niyazsiz, maneviyatsiz, ruhsuz, köksüz, kozmopolit,
satilmis olamazsin!

"Bana dokunmayan bin yil yasasin!" "Neme lazim" "Evimden uzak"

"Her koyun kendi bacagindan asilir" gibi yahudi sözlerini agzinin
sakizi yaparak, mücadele ve hizmet azmini yitiremezsin!

Komsun aç iken, sen tok gezemezsin!

Islam'in yasak kildigi günah yuvalarinda vaktini öldüremez, aile
fertlerini batinin kokusmus hayat tarzina uyduramazsin!

Yavrularini çagdas asrin zihniyetine terkedip, cehenneme talip
olamazsin!

Sen kainatin en üstün varligi olarak yaratildin, buna layik
olarak cennet bahçelerine talip olmalisin..

Hem burada... Hem orada... her yerde... daim...

YOLUN AçIK OLSUN! .

......................

Uhud daðý

New member
Biliyormusun sen kimsin

Biliyormusun sen kimsin

Biliyor musun Sen Kimsin?
adszlo1.jpg

Siz insanlar için çıkarılmış en hayırlı bir ümmetsiniz, iyiliği emreder, kötülükten vazgeçirmeğe çalışırsınız.. Çünkü Allah’a inanıyorsunuz..” Fermanının sahibisin!..

SEN,

“Alemlere rahmet olarak gönderilen” ve dehşetli mahşer günü herkesin “Nefsi! Nefsi!” diye çırpınacağı bir zamanda, secdelere kapanıp; “Ümmetimi isterim Ya Rab!.. Ümmetimi bağışlamadıkça kalkmam” diye feryad edecek olan Habib-i Kibriya’nın ümmetisin!..

SEN,

Resûlullah’ın ashabına; “Orduya yardım ediniz” dediği zaman, bütün servetini alıp getiren ve Peygamberin “Çocuklarına ne bıraktın?..” sorusuna; “Allah’ı ve Resûlünü bıraktım Ya Resûllullah!” cevabını veren Hz. Ebûbekir’in yolundasın!..

SEN,

Devlet reisi olduğu halde, içi su dolu bir tulumu sırtına yüklenerek halk içinde dolaşan ve oğlunun; “Babacığım, niçin böyle yapıyorsun?” sorusuna; “Oğlum! Nefsimi biraz beğenir gibi oldum.. Onu zelil etmek, gururumu kırmak istiyorum” diyen Koca Ömer’in izindesin!

SEN,

Müslümanlar arasında açlığın ve kıtlığın hüküm sürdüğü bir zamanda Şam’dan kendisine ait zeytinyağı, üzümve buğday yüklü olarak gelen bir deveyi yükleriyle beraber yoksullara tasadduk eden Hz. Osman’ın ardındasın!..

SEN,

Cebinde bulunan 4 dirhem servetin 1 dirhemini gizlice, 1 dirhemini açıkça, 1 dirhemini gece ve kalan 1 dirhemini de gündüz , kimsesizlere sadaka olarak veren ve Allah Resûlünün; “Neden böyle yaptın ?”suâline “Belki Allah bunların birini olsun kabul eder düşüncesiyle diyen Hz. Ali’yi takip edensin!

SEN,

Allah yolunda cihada çıkan ve karşısında ATLAS Okyanusunu görünce, devesini dizlerine kadar denize sürerek, kılıcını çekip; “Ya Rabbi! Şahid ol! Önüme şu uçsuz bucaksız derya çıkmasaydı senin şanını daha ileriye götürürdüm!” diyen mücahidlerin peşindesin!..

SEN,

40 sene yatsı abdestiyle sabah namazını kılan İmam-ı Âzam’ların, Malazgirt Ovalarında Allah Allah sesleriyle at koşturan ve Anadolu kapılarını müslüman Türklere açan Alp Arslanların arkasındasın!..

SEN,

Misafir kaldığı evde gece sabaha kadar ayakta duran ve; “Biz Kur’anın bulunduğu odada ayaklarımızı uzatıp yatmaktan hayâ ederiz” diyen Osman Gazilerin torunusun!..

SEN,

Resûllullah’ın müjdesine nail olup, küfrün doğu kal’asını, istanbul’u fethederek İslam’a teslim eden, yeni bir çağ açan Fatihlerin, dünyayı müslümanlardan başkasına dar gören Yavuzların, karaların- denizlerin hakanı Kanûnilerin neslisin!..

SEN,

İstanbul’da okumaya başladığı Ezan-ı Muhammediyeyi, Çaldıran ovalarında bitiren, Tuna’da aldığı abdestin namazını Afrika çöllerinde kılan, Hazer kıyılarında getirdiği tekbir seslerinin yankılarını Viyana kapılarında duyan kahramanların evladısın!..

SEN,

Vatanını, mukaddesâtını müdafaa ederken düşman kurşunlarının darbeleriyle bağırsakları delik-deşik dışarıya fırlayan ve bir eliyle onları karnına iterken, diğer eliyle göğsünden bir başka kurşunu eliyle çıkarıp, yanında bulunan arkadaşına; “Al arkadaşım! Sağ olur da dönersen, şu kurşunu oğluma ver! Ve O’na de ki; “Bunu sana baban son nefesinde gönderdi ve O’da aynı şekilde oğluna aktarmazsa hakkımı helal etmem! “ dedi diye ulvî ruh örnekleri veren şehitler kafilesinin çocuğusun!..

İŞTE SEN BUSUN..!

Bu altın halkalara eklenebilecek daha binlerce halka içerisinde;

Senin cevherin, aslın astarın, esasın budur işte!..

Sen bu kapılar dışında başka bir kapının insanı,

Bu altın halkalar dışında başka bir halkanın esiri olamazsın!

Namazsız, niyazsız, maneviyatsız, ruhsuz, köksüz, kozmopolit, satılmış olamazsın!

ALLAHsız, Peygambersiz, Kitapsız olamazsın!

“Bana dokunmayan bin yıl yaşasın!” “Neme lazım” “Evimden uzak”

“Her koyun kendi bacağından asılır” gibi yahudi sözlerini ağzının sakızı yaparak, mücadele ve hizmet azmini yitiremezsin!

Komşun aç iken, sen tok gezemezsin!

İslam’ın yasak kıldığı günah yuvalarında vaktini öldüremez, aile fertlerini batının kokuşmuş hayat tarzına uyduramazsın!

Yavrularını çağdaş asrın zihniyetine terkedip, cehenneme talip olamazsın!

Sen kainatın en üstün varlığı olarak yaratıldın, buna layık olarak cennet bahçelerine talip olmalısın..

YOLUN AÇIK OLSUN..!

hilal

New member
Sen kimsin....

Sen kimsin....

SEN!
Siz insanlar için çikarilmiş en hayirli bir ümmetsiniz, iyiligi emreder,
kötülükten vazgeçirmege çalisirsiniz.. Çünkü Allaha inaniyorsunuz..
Fermaninin sahibisin!..

SEN!
Alemlere rahmet olarak gönderilen ve dehsetli mahser günü herkesin Nefsi!
Nefsi! diye cirpinacagi bir zamanda, secdelere kapanip; Ümmetimi isterim
Ya Rab!.. Ümmetimi bagislamadikça kalkmam diye feryad edecek olan Habibi
Kibriyanin ümmetisin!..

SEN!
Resulullahin ashabina Orduya yardim ediniz dedigi zaman, bütün servetini
alip getiren ve Peygamberin Cocuklarina ne biraktin?.. sorusuna Allahi
ve Resulünü biraktim Ya Resullullah! cevabini veren Hz. Ebubekirin
yolundasin!..

SEN!
Devlet reisi oldugu halde, ici su dolu bir tulumu sirtina yüklenerek halk
icinde dolasan ve oglunun Babacigim, niçin böyle yapiyorsun? sorusuna
Oglum! Nefsimi biraz begenir gibi oldum.. Onu zelil etmek, gururumu kirmak
istiyorum diyen Koca Ömerin izindesin!

SEN!
Müslümanlar arasinda acligin ve kitligin hüküm sürdügü bir zamanda Sam’dan
kendisine ait zeytinyagi, üzüm ve bugday yüklü olarak gelen bir deveyi
yükleriyle beraber yoksullara tasadduk eden Hz. Osman’in ardindasin!..

SEN!
Cebinde bulunan 4 dirhem servetin 1 dirhemini gizlice, 1 dirhemini açikca, 1
dirhemini gece ve kalan 1 dirhemini de gündüz , kimsesizlere sadaka olarak
veren ve ALLAH Resulünün; Neden böyle yaptin ?sualine Belki ALLAH
bunlarin birini olsun kabul eder düsüncesiyle diyen Hz. Aliyi takip
edensin!

SEN!
ALLAH yolunda cihada cikan ve karsisinda ATLAS Okyanusunu görünce, devesini
dizlerine kadar denize sürerek, kilicini cekip; Ya Rabbi! Sahid ol! Önüme
su ucsuz bucaksiz derya cikmasaydi senin sanini daha ileriye gotürürdüm!
diyen mücahidlerin pesindesin!..

SEN!
Resullullahin müjdesine nail olup, küfrün dogu kalasini, istanbulu
fethederek İslama teslim eden, yeni bir cag acan Fatihlerin, dünyayi
müslümanlardan baskasina dar gören Yavuzlarin, karalarin- denizlerin Hakani
Kanunilerin neslisin!..

SEN!
İstanbulda okumaya basladigi EzanI Muhammediyeyi, Caldiran ovalarinda
bitiren, Tuna’da aldigi abdestin namazini Afrika cöllerinde kilan, Hazer
kiyilarinda getirdigi tekbir seslerinin yankilarini Viyana kapilarinda duyan
kahramanlarin evladisin!..

SEN!
Vatanini, mukaddesatini müdafaa ederken düsman kursunlarinin darbeleriyle
bagirsaklari delik-de*** disariya firlayan ve bir eliyle onlari karnina
iterken, diger eliyle gögsünden bir baska kursunu eliyle çikarip, yaninda
bulunan arkadasina Al arkadasim! Sag olur da dönersen, su kursunu ogluma
ver! Ve Ona de ki; Bunu sana baban son nefesinde gönderdi ve O’da ayni
sekilde ogluna aktarmazsa hakkimi helal etmem! dedi diye ulvi ruh
örnekleri veren sehitler kafilesinin çocugusun!..

ISTE SEN BUSUN!..

Bu altin halkalara eklenebilecek daha binlerce halka içerisinde
Namazsiz, niyazsiz, maneviyatsiz, ruhsuz, köksüz, kozmopolit, satilmis
olamazsin!
Bana dokunmayan bin yil yasasin! Neme lazim Evimden uzak
Her koyun kendi bacagindan asilir gibi yahudi sözlerini agzinin sakizi
yaparak, mücadele ve hizmet azmini yitiremezsin!
Komsun ac iken, sen tok gezemezsin!
Islam’in yasak kildigi günah yuvalarinda vaktini öldüremez, aile fertlerini
batinin kokusmus hayat tarzina uyduramazsin!
Yavrularini cagdas asrin zihniyetine terkedip, cehenneme talip olamazsin!
Sen kainatin en üstün varligi olarak yaratildin, buna layik olarak cennet
bahcelerine talip olmalisin..

YOLUN AÇIK OLSUN....

Üst Alt