Bana bak lan terbiye yoksunu Şırdanlık ! İşkemben ile mezhebin geniş galiba ki, arkandan sövmemek için kendini tutan insanlara bile, sülalen için rahmet okutturmaya gayret gösteriyorsun. Raşid ile daha bugün beraberdim ve 1 saat önce gösterdi bana yeni terbiyesizliğini. Ne oldu lan, vahhabiler bitti de şimdi kafirleri mi savunmaya başladın hadsiz ! çapsız !
Cahilliğin boyunu geçmiş görmüyorsun, bir de çapına bakmadan İslami sitelere girip fikir mi bulandırmaya çalışıyorsun ! Raşid'in bahsettiği pusi ile senin bahsettiğin bir mi ? sapık zihniyetli belhüm adal ! Raşd az evvel gösterdi bana senin bahsettiğin yeri. Al da bak bakalım ne anlama geliyor, sığır !
Hala hırsımı alamıyorum ya, şu terbiyesizliğe bakın. Burada kimse hakaret etmeden sayın mayın diye hitap ediyor, yazı yazıyor, ciddiye alalım en azından kazanalım diye müsahama gösteriyor, terbiyesiz köpek ! hadsiz kafir ! sizin hepinizin ortak tavrımıdır bu, karşınızda adam gibi düzgün cevaplar veren müslümanlara, o hayvandan da aşağılık kabul edilen belhüm adal zekalarınız ile hakaret etmek. Yiyemeyince, laf cambazı ha ! Seni gidi şarlatan seni, seni gidi kafir köpek seni. İşte senin gibi insanların katli vaciptir İslam esaslarında.
Burada bize paramı veriliyorda, senin gibi kopuklara sayfalarca yazı yazılıyor. Yemiyor kızım yemiyor, uğraşma. Git turan dursunların sayfasına pusicik pusicik takıl.
(
Sevgili forum üyesi kardeşlerim; Bu mesaj http://www.islamforum.net/f4/deist-dinleri-insanlar-olusturdu-27794/index20.html#post168646 adresinden de görülebilir. Sevgili forum üyesi kardeşlerim için bu bilgiyi vermeyi uygun buldum. Yoksa argo anlam taşıyan ingilizce sözcük (pussy) ile yakından uzaktan alakası olmayan bir sözcüktür. Muhatabın bir başka sitede bu nick ile yazdığı üstü kapalı ima edilmiştir. Bunu ifade etmeye çalışan bu zavallının
ingilazcası bel altı olduğu için, fikri neyse zikri de odur anlamına uygun uslubu dikkate değerdir.)
Konuya muhatap kişinin; turan dursun'un ateist kafir sitesinde
"pusicik" nicki ile yazı yazan kişi ile aynı olduğunu anlamış ve ifşaa etmeye çalışmışsa, o kafir kişi kendine bu sıfatı nick olarak layık gördüyse ve bu sıfat ile başta Allah (Celle celaluhu) ve Hz. Muhammed (s.a.v.) efendimize ağzına gelen her türlü küfürü yazıyorsa, Kur'an'ı bir de benden okuyun deyip bir de Kur'an ayetlerine benzeterek yazdığı sapık cümlelerini "
alın buda pusi'nin yazdığı Kur'an, üstelik son model" gibi yazılarla dalga geçiyorsa, Raşid de bunu anlayıp üstelik nerede yazdığına varıncaya kadar açıklayıp oradaki nicki ile muhatabına hitap ediyorsa, ve hepsinden önemlisi kafir bile olsa, en azından ilmen senden yüksek olan o kişi bunun ne anlama geldiğini bildiği için cevabi yazı yazmayıp da kendini savunmuyorsa, hayır ! o kişi ben değilim demiyorsa; bahçedeki tezekleri tek tek toplayıp önüne koymak da sana düşer.
Yürrü lan teres ! yürü. Çapına bakmadan bir de kalkmış yaptığı terbiyesizlikleri ile kendini savunmaya çalışırken, birde edebi ile yazı yazan müslümanlara ana, avrad, bacı demeden terbiyesizce küfür edip salya sümük gezen ebleh ! Sana bir erkek olarak öyle küfürler ederim ki, ne güneş yüzü görmüş olur bunlar, ne kul ağzından bugüne kadar duyulmuş olur. Senin küfürlerin bile bunların yanında nur nimet kalır. Ama etmiyorsak, bu senden dolayı değil, bir; bu forum senin bilmediğin ve anlayamayacağın dercede İslami edeb çerçevesinde hareket eder, iki; senin ananın bacının ne günahı var ki ? Ananı görsek elini öperiz, bacını görsek kafamızı çeviririz. Senin hayan yoksa da onların mahremiyeti dahi bizim için kutsaldır. Garibim anan ne bilsin senin gibi bir enik doğuracağını. Bilse zaten doğurmazdı yerine taş doğurmak isterdi. Akşam akşam asabımızı bozma da ufak ufak yaylan. Beklemesini biliyorsan, bekle ! Biz bekliyoruz. Elbette tanışacağız. Elbette o küfürleri canlı canlı bir daha dinlemek isteyeceğiz senden. Bakalım küfrün hangi versiyonlarını biliyorsun, elbette soracağız. Delikanlılığın küfrde mi yoksa başka şeylerde mi arandığını nasip olursa göreceğiz inşaallah.
Müslümansak, mahremiyetimizi de yolda düşürmedik a !