ercan1980' Alıntı:
Sizin inanıp inanmamnız bana birşey kazandıracak yada kaybettirecek değildir. Hamdolsun "Tüm Kuran'a-Tüm kalbimle iman ediyorum". Yani bazı ehl-i münafıklar gibi, bazı ayetleri kabul edip, bazılarını gözardı etmiyorum. Ve görüyorum ki, insan icadı bir kelamı, Allah'ın kelamı ile değiştirdim diye yaygarayı basıverdiniz hemen! 2dk'da beni kafir de ilan ettiniz! Yani helal olsun ne diyim! Size söylenecek laf da bulamıyorum! Ama şundan eminim, buzağı dini bitecek Allah'ın dini egemen olacak (41/53, 110)! Ben göremesem de, benden sonra görenler olacak (inşallah)! Siz körlükte diretin ve buzağıcı atalarınızın öğretilerini de yaşamaya/yaşatmaya devam edin!!!
bElliki kendini koşullamışsın , sayın kıbrısi hocamın bir sözü vardı onun hatırlattın , gençler her türlü konuşuyor atıp tutyor , en sonr sunucu diyorki hocama , ya hocam siz neler diceksiniz, kıbrısi hocam muhabbet giriyor diyorki;
Bismillahirrahmanirrahim,
burdaki gençler kendini dolu zannediyor, dolu bardak su almaz . diyor , bundan sonra ercan 1980 arkadaşıma anlatıcak bişeyim kalmadı , o kednini dolu bardak zannetmektedir. eee hocamın dediği gibi dolu bardak su almaz. ne zaman hakikati öğrenmek istersen gel, ama bize gelmeden koşulunu kır öğle gel, bişey öğrenmek için gel, kendini dolu gibi görme diyorum , bundan sonra yazıcağın hiçbir yazıya cevap yazmıcam, ziğnet eşyası taşıyanda güzeldir, herkesin boynuna asılmaz demişti bir büyüğüm onu dahah iyi anlıyorum bundan sonra hak edene anlatıcam dinlemeyi bilen ve öğrenmeyi istiyene anlatıcam. burda gereksiz tartışmalara girdiğimi görüyorum. yeteri kadar canım sıkıldı , gerekirse siteden çekilmeyi düşünüyorum. ben şu ana kadar yazdıklarım yeter diye düşünüyorum. anlayana sivri sinek saz , anlamayana davul zurna az.
Zavvallı cahil zannederki din adamadır,
Din ilie iilgisi yanlız böyle sanmasıdır.
İmam-ı Rabbani Ahmed faruki serhendi (Allah ondan razı olsun)