Öss Sınavına Girecekmisiniz ?

yasinacar88

New member
Değerli kardeşlerim 2006-2007 ÖSS sınavı yakında yapılacak. Bu sınava gırıyorsanız nerde gırıyorsunuz ?

Ben İstanbul Sarıyer imam hatip lisesinde giriyorum. Esenlerde Oturuyorum Bu okul hakında bılgısı olan arkadasım benı aydınlatabılırmı. esenlerden hangı ulasım yolunu kullanıcağıma dair...

Ben İstanbul Sarıyer imam hatip lisesinde giriyorum. Esenlerde Oturuyorum Bu okul hakında bılgısı olan arkadasım benı aydınlatabılırmı. esenlerden hangı ulasım yolunu kullanıcağıma dair...

bu konu hakkında bilgim var kardeşim... aslında okul istinyede , sahilde istinye devlet hastanesinin hemen ilersinde cami var camin yanından yokuşu çıktığında okulun önüne varıcaksın.. esenlerden mecidyeköye yada beşiktaşa yada eminönüne giden otobüs yada benzeri bir ulaşım şekli varsa ben sana anlatabilirim.. hatta haritasını verim nerde olduğunu.. birazdan..

adszbv8.jpg

Seyfullah kardeşim maşallah..inan ÖSS sınavına gireceğim yeri google earth'ten bulacağım hiç aklıma gelmezdi Allah arttırsın..

bu konu hakkında bilgim var kardeşim... aslında okul istinyede , sahilde istinye devlet hastanesinin hemen ilersinde cami var camin yanından yokuşu çıktığında okulun önüne varıcaksın.. esenlerden mecidyeköye yada beşiktaşa yada eminönüne giden otobüs yada benzeri bir ulaşım şekli varsa ben sana anlatabilirim.. hatta haritasını verim nerde olduğunu.. birazdan..

adszbv8.jpg

ne denir bilmiyorum:eek: harikasınız:)

Seyfullah kardeşim bu konu hakında bana yardımcı olduğun ıcın teşekkür ederim. aslında aklıma google earth bakmak geldı ama ben bulamamıstım. Allah razı olsun ...

allah yardımcın olsun ama sınavı bir dert okuması bir dert mezun olması bir dert iş bulması bir dert tek güzel olan cakası okumak güzel şey ama işe girerken tecrübe istemeseler eğer üniversiteye girersen aynı zamanda işe girmeye çalış yarım günlükte olsa şimdiki aklım olsaydı bende parttime çalışırdım neyse allah kolaylık versin

bende bu sene öss ye giricem arkadaşlar, her sene giriyorum bu senede adetimi bozmuyorum , bende

Merkez efendi de
çiftlik ilk öğretimde giricem ...

efendim öss ye girincede is bitmiyo...öss yi bi kazan gerisi kolay diyorlar?
asıl ondan sonra zor...

neyse icinizi karartmayım insallah size öss yi kazandıran Rabbim üniversiteyi de bitirmeyi nasip eder....selametle

Valla ben össye beşiktaşda bi üniversitede girdim ama üniiversitenin adını unuttum yıldız teknikmiydi istanbul teknik üniversitesiydi galba babamla bigün önce gidip yerini öğrendik ertesi gün kızkardeşimle gittim aman girdimde noooldu iki yıllık geçiş yaptım:)
Allah yardımcınız olsun

genç arkadaşlara tavsiyem üniversiteye girin ama diplomanın işe yaradığı bir bölüm seçin.
eğer okumıyacaksanız meslek sahibib olunabilecek bir işte çalışın bu ikisii yapmazsanız babanızdazengin değilse hayat sıkıcı olur.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks