Selamun Aleykum arkadaslar bilmiyorum dogru yere mi aciyorum konuyu ama bi kac yildir aklimda bir Proje var ve bunu gerceklestirmek istiyorum inshallah Allah firsat verirse ve Hayirlara vesile olacaksa! aklimdaki su: Ben Almanyada bir Yayin evi icin Cizim ciziyorum yani Cizgiroman türü hikayeler yapiyorum...benim ama asil hedefim Yetenegimi "Dogru" yollarda kullanmak...yani güzel Ibretlik Hikayeler cizip onlari yayinlamak, hayirlara vesile olmasi icin Allahin rizasini gözeterek isler yapmak istiyorum.... Cok güzel Hikayeler var ama karar veremedim baslangic olarak nasil bir hikaye secmeliyim diye....tüm bir Cizgiroman kitabi cikarma teklifide geldi Almanyadan ama reddetmek istiyorum...cünkü daha cikamam isin icinden bunu yaparsam....yaptik bir cahillik ve "calisiyoruz" burda ama dedigim gibi hedefim baska...Türkiye icin Islami yönden faydali seyler yapmak istiyorum....(ailem Cizgifilm bölümüne katilmami istiyor cok güzel Dini cizgifilmler var..ama teknoloji biraz geride kaliteli olmuyor...ve ben bunu becerirr miyim bilmiyorum) o Yüzden sizden güzel kardeslerim bana önereceginiz Hikayeler varsa cize bilecegim o zaman bana eger burda bulunuyorsa linkini verin veya anlatin....
ama en önemlisi fikrimi gerceklestirmem hayirli olurmu diye bana nasihat verin?..tamamen cizmeyi birakmayi düsünüyordum ama böyle bir adim atmayi da aklimdan atamiyorum bana yardim ederseniz cok sevinirim.....
Allaha emanet olun
Selam ve Dua ile
ama en önemlisi fikrimi gerceklestirmem hayirli olurmu diye bana nasihat verin?..tamamen cizmeyi birakmayi düsünüyordum ama böyle bir adim atmayi da aklimdan atamiyorum bana yardim ederseniz cok sevinirim.....
Allaha emanet olun
Selam ve Dua ile