ÖLÜMÜ VUSLAT OLARAK GÖRENLERE...
Ölümün sıcaklığı sarıyor bedenini.Hİç bir şey olmamış gibi son nefes anını yaşıyor.Sevinçlerini, üzüntülerini, heyecanlarını bir çırpıda unutuveriyor.Ölüm meleğinin kanat seslerini duyuyor.Öyle ya kanatsız melek olmaz.
Meltem rüzgarları vuruyor pencereye onu son yolculuğuna uğurluyor.Hani insan bir kaza anında hayatı film şeridi gibi gözlerinin önüne gelirya o raddede onu yaşıyor.Anıları, onu sarıp sarmalayan kırgınlıkları, onu delicesine havalara uçuran seviçleri ve sevdikleri geliyor gözlerinin önüne.
Bu film şeridi öyle uzun geliyorki sanki hiç bitmeyecekmiş gibi.
Ömründen daha uuzn gelen bu canlanma onu kendine getiriyor.Sevdikleri baş ucunda kimi ağlıyor kimisi ise ellerinde kuran yasinler savuruyor ruhuna.Hıçkırıkların odaya yankılandığını hissediyor bedeni.
Ruhların hurileşmesine kadar okunan duaları kim istemezki?
Ölüm her an nefesini beraberinde götürüyor.Konuşmakta zorlanıyor.İçinde coşturucu bir sevinç var.Geçen her dakika onu sevgiliye yakınlaştırıyor.O şevkle tebessüm saçıyor dudakları.Ve bir şiir dolanıyor o anda ağzına:
Son bir bakış atıyor sevdiklerine .İşte geldi ölüm meleği.Cennette bulunan gılmanlar ve huriler kadar saf ,temiz ve güzel bir görünümle.
ona tebessüm ediyor ve son kelimesi:
''Lailahe ilallah muhammeden rasülullah '' Oluyor.
Kİm bu mübarek biliyor musunuz?
Böyle bir ölümü kim haketdiyosa o....
Alıntı...
diye bilirimki bu dizeler bir melegin canı gönülden dostlarına tecellisidir...
gönlünüze saglık
Ölümün sıcaklığı sarıyor bedenini.Hİç bir şey olmamış gibi son nefes anını yaşıyor.Sevinçlerini, üzüntülerini, heyecanlarını bir çırpıda unutuveriyor.Ölüm meleğinin kanat seslerini duyuyor.Öyle ya kanatsız melek olmaz.
Meltem rüzgarları vuruyor pencereye onu son yolculuğuna uğurluyor.Hani insan bir kaza anında hayatı film şeridi gibi gözlerinin önüne gelirya o raddede onu yaşıyor.Anıları, onu sarıp sarmalayan kırgınlıkları, onu delicesine havalara uçuran seviçleri ve sevdikleri geliyor gözlerinin önüne.
Bu film şeridi öyle uzun geliyorki sanki hiç bitmeyecekmiş gibi.
Ömründen daha uuzn gelen bu canlanma onu kendine getiriyor.Sevdikleri baş ucunda kimi ağlıyor kimisi ise ellerinde kuran yasinler savuruyor ruhuna.Hıçkırıkların odaya yankılandığını hissediyor bedeni.
Ruhların hurileşmesine kadar okunan duaları kim istemezki?
Ölüm her an nefesini beraberinde götürüyor.Konuşmakta zorlanıyor.İçinde coşturucu bir sevinç var.Geçen her dakika onu sevgiliye yakınlaştırıyor.O şevkle tebessüm saçıyor dudakları.Ve bir şiir dolanıyor o anda ağzına:
Elveda anılarım
Elveda yalnızlıklarım
Elveda bütün sevdiklerim
Sevgiliye kavuşuyor bu beden
Hasretle kaç ömür bekledi bu biçare
Geliyorum, ebedi yolculuğuma az kaldı
Hiç hissetmediğim sıcaklığı hisseder bedenim
Geliyorum Ey yar!
Bitti bu çilem, bitti gamlı hayatım
Elveda dünyalılar!
''Yakında görüşrüz''
Elveda yalnızlıklarım
Elveda bütün sevdiklerim
Sevgiliye kavuşuyor bu beden
Hasretle kaç ömür bekledi bu biçare
Geliyorum, ebedi yolculuğuma az kaldı
Hiç hissetmediğim sıcaklığı hisseder bedenim
Geliyorum Ey yar!
Bitti bu çilem, bitti gamlı hayatım
Elveda dünyalılar!
''Yakında görüşrüz''
Son bir bakış atıyor sevdiklerine .İşte geldi ölüm meleği.Cennette bulunan gılmanlar ve huriler kadar saf ,temiz ve güzel bir görünümle.
ona tebessüm ediyor ve son kelimesi:
''Lailahe ilallah muhammeden rasülullah '' Oluyor.
Kİm bu mübarek biliyor musunuz?
Böyle bir ölümü kim haketdiyosa o....
Alıntı...
diye bilirimki bu dizeler bir melegin canı gönülden dostlarına tecellisidir...
gönlünüze saglık