ahmet yasin kardesimiz hastalandi sanirim, ortalarda yok
ne olur beni bagislasin sadece ufak bir lafite, yoksa cok seviyorum onu, imani kuvvetli guzel kardeslerimizden, eh arada ufak tefekte olsa yorum farki olabilir.
Sadece insanlar biseyi iyi arastirip ogrenmeden yorum yapiyorlar ona kiziyorum, sanki biz Risale-i Nur lari Kur'an dan ustun tutuyor, hasa Hz.Ustad i Efendimiz(sav) dan ustun tutuyormusuz gibi yorumluyorlar ki bu da ne kadar kulaktan duyma bilgiyle konusuldugunu gosteriyor. Zannetmiyorumki ciddi sekile onyargisiz Risale-i Nur okuyan veya Hocaefendi okuyup dinleyen bir insan boyle dusuncelere sahip olamaz. Yani Sam'a Fizan'a gidin demiyoruz, elinizin altinda internet ufacik bir arastirma yapin, Hocaefendi dinleyin, Risale-i Nur sitelerine goz gezdirin, goreceksiniz ki, Allah (cc) ve Efendimiz(sav) dan, Kur'an ahlakindan baska one cikarilan hicbirsey yok. Ayni zamanda birakin Allah'la araya girmeyi, asil bize gosterdigi iman hakikatlariyla Allah la insan arasina zerre sokturmayacak hakikatleri idrak ettiriyo Allah in izni ve inayetiyle... saygilar
Bu arada phpcooker kardesim konuyu yanlis yere acmissin, burasi anket bolumu, bu konunun site tanitim bolumunde olmasi gerekirdi.
Ayrica forum da Risale-i Nur la ilgili bi bolum acilsa cok faydali olacagini dusunuyorum. Buradan Adminlere duyrulur. Devamli guncel tutulur, konuyla ilgili seyler oradan tartisilir...