Nobel ödülü denen rezillik

Videoları izleyemiyorum kardeş ya gine de Allah(c.c.) razı olsun.İnşallah sorunu çözünce izleyeceğim.

Kime ne odul verirlerse versinler... Istediklerine odul verebilirler!!!! EN BUYUK ODULun ne oldugunu bilmiyorlar cunku.!.!.!.!.!.!

başınızın üstüne koyun demiyorum.Ama bir nobel kazanmış bir Türk olarak hiç değilse adamı yerin dibine sokmayalım.
Hem Nobel ödüllerinde Müslümanların sayısı da yıllar geçtikçe bir artış gösteriyor.

evet malesef artış gösteriyo zamanında Keriman Halis ti sanıyorum soyunduğu için dünyanın en güzel kadını seçildi ardından yapılan güzellik yarışmaları ve ahlaksızlıkta patlamalar..amaç belli aslında ..selam ve dua ile...

evet malesef artış gösteriyo zamanında Keriman Halis ti sanıyorum soyunduğu için dünyanın en güzel kadını seçildi ardından yapılan güzellik yarışmaları ve ahlaksızlıkta patlamalar..amaç belli aslında ..selam ve dua ile...

KESİNLİKLE ÇOK DOĞRU BİR TESPİT...
daha neler yazardımya, fitne doğmasın diye susuyorum.. Allah razı olsun saygı değer zeynep..

rabbim cümlemizden razı olsun sevgideğer Seyfullah..selam ve dua ile...

Islama ve kendi dinine ve milletine küfür etmeyen birine nobel ödülü verilmez isteyen bunu arastirabilir. Bati dinliler müstesna.

Fazla karıştımayın.
Verilenin bir karşılığı vardır.
Nice büyüklerimize ödüller verildi, :D sonunda ülkeler filan satıldı. :rolleyes:

Geri