chamdali' Alıntı:Soruma cevap verecek bir mod ya da süper mod yok mu?
ibrahimonur' Alıntı:ya benim ipek elbise ile ilgili bir sualim vardı onuda bulamadım
sroumun cevabını seyfullah kardeş saolsun açıklamıştıda tam olarak hatırlayamadım ertesi gündü galiba yine baktım gitmiş konu
aysegul hanımın parmağı olmasın bunda neyssee
THE_HAFIZ' Alıntı:demek ki, bilgileri yok etmek bunların mesleği artık, baksanıza, kendilerine en çok güvenen ankadaşın konusunu bile yok etmişler.
ibrahimonur' Alıntı:kendilerinin en çok güvendiğimii??
kardeş sanal ortamda güvenmi olur ne onlar bana nede ben onlara güvenirim
sanal ortamda genel olarak konuşuyorum kimse üstüne alınmasın
birbirilerine canciğer sıkıfıkı böyle iyi görünüp saman altından su yürüten çooookk malesef
NOT::: kimse üstüne alınmasın geneldir
THE_HAFIZ' Alıntı:
Bak dostum, bu açık sözlülüğün inan çok hoş birşey ve hoşuma gitti, ben yeniyim, kimseyi pek tanımadığım için böyle demiştim, ama, siz benden kıdamli gibisiniz ki, herkesi iyi tanımışsınız, açıkyürekliliğiniz için teşekkürler..
kimin eğri kimin doğru olduğunu ancak allah bilir kardeş....THE_HAFIZ' Alıntı:SEVGİLİ DOSTUM, DEMEK Kİ SEN DE SADECE HAK DEMİŞSİN Kİ, BENİMLE AYNI AKİBETE UĞRAMIŞSIN, NEYSE, HAK AŞIKLARI TARİHİN HER KESİMİNDE BU TİP ENGELLEMELERLE KARŞILAŞMIŞLARDIR AMA BENDENİZ BUNU DOĞRU YOLDA OLMAMIZA YORUMLUYORUM ÇÜNKÜ KENDİSİ EĞRİ YOLDA ZİKZAKLAYANLAR BAŞKASININ HAK YOLDA YÜRÜMESİNE RIZA GÖSTERMEZ.. AMA, BENDENİZİ ASIL ÜZEN ŞEY, MÜSLÜMANIM DİYE GEZİNENLERİN NASIL ZALİM OLABİLDİKLERİDİR.. DUALARIMLA
sevgi değer kardeşim ben bir kaç mesajı sildim ama hangileri tam olarak sildiğimi hatırlamıyorum , çünkü konular kısır döngü oluyor, tekrar edilen konula oluyor, ve sitenin bir kapasitesi var mümkün olduğu sürece onuda korumaya çalışıyoruz... taktir edersiniz . ve konu edep çerçevesinin dışına çıktığındada silinir ... ama shangi mesajları sildiğimi tam hatırlamıyorum bundan sonra sildiğim mesajlar için not düşerim inşallah hakkınız helal edin...ibrahimonur' Alıntı:ben aysegulun parmağı olabilir dedim zaten isimsizcim
çamdali kardeşimin yazılarını bilemem
allah sizden razı olsun duanıza amin diyerek karşlık veriyoruz.. amin amin aminibrahimonur' Alıntı:sorun yookk efem
helal olsun
Allah ümmeti Muhammedin dönen kalbini islam dinine sabit kılsın
ibrahimonur' Alıntı:ben aysegulun parmağı olabilir dedim zaten isimsizcim
çamdali kardeşimin yazılarını bilemem
isimsiz' Alıntı:kimin eğri kimin doğru olduğunu ancak allah bilir kardeş....
kendinize çok güveniyorsunuz...alimleride hiçe saydığınıza göre vardır sizde bir hal ...
bu enaniyet olmasın .....dikkat edin