E emre2138 New member 6 Haz 2007 #1 arkadaslar bu gercegi bilmeyenler olabilir... ben de yeni ogrendim... bu yanlisi herkese gosterelim... dogru bilgisi olan arkadaslardan da bilgilerini paylasmalarini rica ediyorum... VIDEO BURADAN: Allaha emanet olun. slm ve dua ile..
arkadaslar bu gercegi bilmeyenler olabilir... ben de yeni ogrendim... bu yanlisi herkese gosterelim... dogru bilgisi olan arkadaslardan da bilgilerini paylasmalarini rica ediyorum... VIDEO BURADAN: Allaha emanet olun. slm ve dua ile..
E emre2138 New member 7 Haz 2007 #4 allah hepimizden razı olsun bunu herkesle paylaşalım inşallah siyonistler bizim üzerimize ne planlar yapıyorlar dikkat edelim allah emanet olun.
allah hepimizden razı olsun bunu herkesle paylaşalım inşallah siyonistler bizim üzerimize ne planlar yapıyorlar dikkat edelim allah emanet olun.
M muhammet New member 7 Haz 2007 #5 doğru kardeşim bu yahudilerin böyle bir planları var ama ALLAH cc. bunların planlarını ters çevirecektir.paylaşım için ALLAH razı olsun
doğru kardeşim bu yahudilerin böyle bir planları var ama ALLAH cc. bunların planlarını ters çevirecektir.paylaşım için ALLAH razı olsun