Lisan ve Misafirperverlik

alptraum

New member
Gecenlerde almanca bir sayfadaki foruma üye olmaktan cekiniyordum bunun nedeni ise onlar gibi konusamayasimdi.benim beklentim su olmustu.internet sayfasinda derdimi iyi anlatamadigim dilimi, iyi kullanamadigim dogru ifade edemedigim lisanimi neden kabul etsinlerki bu celiskilerle gel git yasarken bir cesarettir üye oldum onlarla sinema ve medya üzerine konustum hemde bölümlerinin erbabi olan kisilerdi ama beni hic kinamadilar sen ne kadar kötü yaziyorsun demediler bu sayfaya gelen dogru almanca yazmali demediler aksine o kadar güzeldiki beni msne ekleyip muhabbet edenler oldu sonra sunu farkettim yillarca burada halkimizin bu insanlarla iletisime gecmesinde hep bir korku vardi hep bir tereddüt belki olumsuzluk yasayanlar olmustu ama sükür bana böyle bir yaklasim icinde olmadilar hatta müslüman degillerdi benim müslüman oldugumu bildikleri halde yazdigim yarim yamalak düsünceleri onaylayip yol gösterdiler

hemen

bizim misafirperverligimiz aklima geldi eminim bizdede olsa bütün kardeslerim dil,din farki gözetmeksizin onlari oldugu gibi kabul ederdi​

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks