41-Al-i imran Zekeriyya: "Rabbim, o halde bana bir alâmet ver." dedi. Allah da "Senin alâmetin, insanlarla, işaretle anlaşman dışında, üç gün konuşma-mandır. Rabbini çokça an. Akşam sabah onu tesbit et." dedi.
Zekeriyya şöyle dedi: "Ey rabbim, çocuğumun ne zaman doğacağına dair bana bir alamet ver." Allah: "Senin alametin, dilin alınmadan, herhangi bir has*talığa yakalanmadan insanlarla, işaretleşmen dışında üç gün konuşmamandir. Rabbini çokça an, çünkü bu hal, rabbini anmana engel olmayacaktır. Rabbini akşam sabah tesbit et ve onu yücelt." dedi.
Şiir
İnanmayana dinde zorlama yoktur
İnandım diyene namazı istemesede kıldırmak haktır
Nasılsaki işe girip patrona hayır çalışmayacam diyemeyeceksen itiraz yoktur
Ya inandım deme ya işe girme dünyadaki patronsa evrenin saibi allahdır
Din kalbi inançsada fili hareket ister
Din hayattır yoksa yazboz taktası olur eğitim sistemimiz
Deneme yanılma oyuncağı olur ceza kanunlarımız
Biri kor biri kaldırır bocalar durur vergi sistemimiz
Devlet tekelinden kurtaralım derken ticareti garibanın ekmeğini tekel patron insafına korsunuz
Faiz haram der Allah kıradi kartları can alınca milleti yeni kanunlarla avutursunuz
Allah insanı yaratmasını bildiyse insanın nasıl düzenli yaşamasını elbet sizden iyi bilecekse
Bilgi sayarı yapanın kullanma kılavızunu kullanmadan bilgi sayarı öğrendinizmi sorarım size
Lütfen sizde bi sorun kendi kendinize
Yoksa deneme tahtası olur dünyamız
Küresel ısınma bulur torunlarımız
Zekeriyya şöyle dedi: "Ey rabbim, çocuğumun ne zaman doğacağına dair bana bir alamet ver." Allah: "Senin alametin, dilin alınmadan, herhangi bir has*talığa yakalanmadan insanlarla, işaretleşmen dışında üç gün konuşmamandir. Rabbini çokça an, çünkü bu hal, rabbini anmana engel olmayacaktır. Rabbini akşam sabah tesbit et ve onu yücelt." dedi.
Şiir
İnanmayana dinde zorlama yoktur
İnandım diyene namazı istemesede kıldırmak haktır
Nasılsaki işe girip patrona hayır çalışmayacam diyemeyeceksen itiraz yoktur
Ya inandım deme ya işe girme dünyadaki patronsa evrenin saibi allahdır
Din kalbi inançsada fili hareket ister
Din hayattır yoksa yazboz taktası olur eğitim sistemimiz
Deneme yanılma oyuncağı olur ceza kanunlarımız
Biri kor biri kaldırır bocalar durur vergi sistemimiz
Devlet tekelinden kurtaralım derken ticareti garibanın ekmeğini tekel patron insafına korsunuz
Faiz haram der Allah kıradi kartları can alınca milleti yeni kanunlarla avutursunuz
Allah insanı yaratmasını bildiyse insanın nasıl düzenli yaşamasını elbet sizden iyi bilecekse
Bilgi sayarı yapanın kullanma kılavızunu kullanmadan bilgi sayarı öğrendinizmi sorarım size
Lütfen sizde bi sorun kendi kendinize
Yoksa deneme tahtası olur dünyamız
Küresel ısınma bulur torunlarımız