Kişisel Hayat planın ne?

cah

New member
Kişisel hayat planının oluşabilmesi için, şu anda dünyaya hakim olan sistemin dizayn ettiği hayattan kurtulmak gerekiyor ki böylece kişisel bir hayat planı ve dizaynı gerçekleştirilebilsin.Öncelikle koyun sürülerinden bir fert olma durumundan kurtulmak gerekiyor bunu başarabilmek için...
...
Kişisel olarak hayat vizyonum...emaneti geri almak...nedemek bu, şöyle;
Allah bu maddi alemi yarattı ve İnsanı Halife seçti.Şu anda bakınca dünyaya, Dünya insanın elinden alınmış, şeytan ve dostlarının hükümranlığında zulüm hakim kılınmış...
Emanet geri alındıktan sonra ise, Başlangıcı olmayan Yüce Rabbimin ilk emrini yerine getirmeyen iblisin bu emre uymasını sağlamak...yani?
Yani Hz Süleyman efendimiz zamanındaki gibi, iblisi bir karşı güç olarak değil, insanın emrinde, insana secde etmiş ve onun emrinde insan için çalışır bir köle haline getirmek...öyle ya..Ademe secde et demekle Allah aslında Ademin emrine gir demedimi iblise...o emre uymadı ve düşman kesildi..şahsen o emrin gereği yerine getirilmeden rahat ve huzur içinde saadet dolu bir hayat tasavvur edemiyorum...yani Dünayayı Hak ile refah içinde İslam yönetse dahi beni kesmez..açgözlülükse, öyle olsun..iblis Ademevlatlarına secde etmeden beni birşey kesmez kardeşim...

Siz hala, namaz kılıp oruç tutup zina etmeyerek sorumluluktan kurtulacağınımızı mı sanıyorsunuz?

Bilin ki, İnsana bu emanetten de sorulacak,

Ey Halife, emanete sahip çıktın mı?, yoksa o iş başkalarının sorumluluğumudur?... vesselam.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks