cüneyt' Alıntı:
Abd' Alıntı:the hafız kardeş öküz altında buzağı aramaya gerek yok. ilginç birşey ve paylaşılmış o kadar
gerek olmayan bir eleştiriniz sebebiyle ve eleştiriye verdiğiniz öncelik hakkı nedeniyle teşekkürünüz gölgede kalmış....THE_HAFIZ' Alıntı:paylaşım için zaten teşekkürümü sunmuşum, sadece, hangi meselemizi çözeceğini merak ettim, yok mu yoksa buna hakkım.. dualarımla
isimsiz' Alıntı:gerek olmayan bir eleştiriniz sebebiyle ve eleştiriye verdiğiniz öncelik hakkı nedeniyle teşekkürünüz gölgede kalmış....
şuan sorsak kendi oturduğunuz evin kaç yıllık bir mazisi var,geçirmişse şayet hangi olaylar yaşandı onları bilirsiniz fakat kıblemiz kabe hakkında verilen bir bilgiyi lüzumsuz görmeniz kadar abes bir durum yok.....
Abd' Alıntı:the hafız kardeş öküz altında buzağı aramaya gerek yok. ilginç birşey ve paylaşılmış o kadar
isimsiz' Alıntı:kardeşim....size verilen bir bilgiyi neden başka bir konuyla kıyas ediyorsunuz....
arkadaşımız rastlamış olduğu bir bilgiyi bizimle paylaştı, nasıl bir amacı olabilir sizce???
madem öyle soruyorum size allah hakkı için doğru söyleyin...günde 2 veya 3 öğün yemek yerken açları kaç defa düşünüp yemeden kalktığınız oldu....
veya her gece yatağınıza yattığınızda kaç kere bombalar altında ölen kardeşlerimizi düşünüpte uykusuz kalıp sabahladınız....
veya dünya üzerinde zulüm gören kardeşlerimiz için günde sayısını bile bilmedimiz gülme halleriniz yarıda kaldı.....
sizin o yazıyı kıyaslamanız bunlara vereceğiniz cevaplarla ölçülür....
muhalefet oluşturmak için yazıya karşı bir cevap olsun diye alakası olmayan bir konuyu karşı vermeniz çok saçmadır....
THE_HAFIZ' Alıntı:Sevgili dostum, Allah, yapmadığınız şeyi emretmeyin diye buyurur. Birşey söylüyorsam, bir dayanağım vardır.. Buradan reklam yapmak istemem.. Ama, gerçekten merak ediyorsanız, msn nizi verin de, size, son 5 yılda, çeçenistana, afganistana, ıraka ve filistine İHH kanalıyla yaptığımız Kurban, para ve gıda yardımlarının belgelerini sunayım, isterseniz daha sonra devam edelim mevzuya, ama, benim kitabımda, kardeşim ağlarken gülmek ve bir köşede miskince dua etmek yoktur, bizzat taşın altına elimi sokarım ki, yarın aynı hal başıma gelirse, Allah'da birilerini benim için seferber eylesin.. Ama ya şu tarikat ve cemaatçılık hastalığına tutulan insanların bu konularda tutundukları tavırlar.. bir anlatsam, inanın kahrolursunuz.. neyse, Allah var problem yok.. Tek dayanak O'dur ve herşey çok iyi olacaktır, inanıyorum.. dualarımla
THE_HAFIZ' Alıntı:Sevgili dostum, Allah, yapmadığınız şeyi emretmeyin diye buyurur. Birşey söylüyorsam, bir dayanağım vardır.. Buradan reklam yapmak istemem.. Ama, gerçekten merak ediyorsanız, msn nizi verin de, size, son 5 yılda, çeçenistana, afganistana, ıraka ve filistine İHH kanalıyla yaptığımız Kurban, para ve gıda yardımlarının belgelerini sunayım, isterseniz daha sonra devam edelim mevzuya, ama, benim kitabımda, kardeşim ağlarken gülmek ve bir köşede miskince dua etmek yoktur, bizzat taşın altına elimi sokarım ki, yarın aynı hal başıma gelirse, Allah'da birilerini benim için seferber eylesin.. Ama ya şu tarikat ve cemaatçılık hastalığına tutulan insanların bu konularda tutundukları tavırlar.. bir anlatsam, inanın kahrolursunuz.. neyse, Allah var problem yok.. Tek dayanak O'dur ve herşey çok iyi olacaktır, inanıyorum.. dualarımla
THE_HAFIZ' Alıntı:Peki, burada gördüğünüz olağanüstü ve kerametvari mesele nedir ki bu bilgiyi paylaşmak zorunda kaldın.. şu an ümmetin derisi yüzülürken filistin de, çeçenya da, afganistan da, kabenin etrafında yüzmek daha mı ciddi geldi yoksa, neyse, yine de teşekkürler paylaşımınız için..
sayın hafız öküz altında buzağı aramayı bırakın, ve bu duyarlık mevzusuna girmeyin siz burda veridğin kurbanlardna bahsediyosun inşallah Rabbim kabul eder. ve bunu bir kaç senedir nice insan yapmıştır. bu olağan üstü hal olmaıyp övünülücek bişeyu de değil , abartılıcak bir yardımda değil. vecemaatlerin yardımını bizler çok iyi biliyoruz siz klavye başında burdakileri eleştiriken o küçümsediğiniz cemaatlerimizden kardeşlerimiz kelle koltukta savaşmaya gitti geliş hallerini biz biliriz. şimdi o tarihat ehli yaut cemaat ehlinincanlarından geçip ateşin ortasına atlamalarının yanında saorarım sizin elin ne kadar taşın altında? üzüntü herkeste var ne mutlu canından geçenlere ;? onlar kada rolun şehadeti tadın sizin için şahitlik edelim . bu yazının balon gibi hacmi büyük gözüküyor ama içi boş... üzgünüm gerçeklerdne bahsettim. belki biraz sert yazdım ama hakkınız helal edin... o cepheye savaşa giden ehl-i tarikatı, ehli cemaati unutmayın diye söyledim...THE_HAFIZ' Alıntı:Sevgili dostum, Allah, yapmadığınız şeyi emretmeyin diye buyurur. Birşey söylüyorsam, bir dayanağım vardır.. Buradan reklam yapmak istemem.. Ama, gerçekten merak ediyorsanız, msn nizi verin de, size, son 5 yılda, çeçenistana, afganistana, ıraka ve filistine İHH kanalıyla yaptığımız Kurban, para ve gıda yardımlarının belgelerini sunayım, isterseniz daha sonra devam edelim mevzuya, ama, benim kitabımda, kardeşim ağlarken gülmek ve bir köşede miskince dua etmek yoktur, bizzat taşın altına elimi sokarım ki, yarın aynı hal başıma gelirse, Allah'da birilerini benim için seferber eylesin.. Ama ya şu tarikat ve cemaatçılık hastalığına tutulan insanların bu konularda tutundukları tavırlar.. bir anlatsam, inanın kahrolursunuz.. neyse, Allah var problem yok.. Tek dayanak O'dur ve herşey çok iyi olacaktır, inanıyorum.. dualarımla