A
aktifus
Guest
KABE'nin tarihte birçok kez sular altında kaldığı doğru mudur?
Cevaplar için teşekkürler
KABE'nin tarihte birçok kez sular altında kaldığı doğru mudur?
Ateistlerin görüşü şudur: Beytullah yani Allah'ın evini Allah korumadığına göre Allah yoktur.
Bu konu müslümanları derin derin düşündürüyordur eminim. Yani neden Allah kabe'yi korumuyor, bu su taşkınlarının dışında mancınıkla yıkılmış, hacılar katledilmişlerdir de. Kapısı sökülmüş, Hacerül esvet taşı götürülmüş yıllarca dışarda kalmıştır. Balyoz darbelerine maruz kalmıştır.
Alptraum kardeş bana söylediysen hakkını helal et diye ben hep ederim zaten ne yapılırsa yapılsın kim yaparsa yapsın Üstelik burda senin kibarlığın/naifliğin dışında bişey göremiyorum. Sağolasın.
Saygılar
Ateistlerin görüşü şudur: Beytullah yani Allah'ın evini Allah korumadığına göre Allah yoktur.
Bu konu müslümanları derin derin düşündürüyordur eminim. Yani neden Allah kabe'yi korumuyor, bu su taşkınlarının dışında mancınıkla yıkılmış, hacılar katledilmişlerdir de. Kapısı sökülmüş, Hacerül esvet taşı götürülmüş yıllarca dışarda kalmıştır. Balyoz darbelerine maruz kalmıştır.
Alptraum kardeş bana söylediysen hakkını helal et diye ben hep ederim zaten ne yapılırsa yapılsın kim yaparsa yapsın Üstelik burda senin kibarlığın/naifliğin dışında bişey göremiyorum. Sağolasın.
Saygılar
Allah kullarının üstünde mutlak tasarruf sahibidir. ve Allah kayyumdur yani herşeyi her an ayakta tutar. yaratılmış ve kendi başına işleyen bir evren dine aykırıdır.
Anlatamıyorum kusura bakmayın. Kütleçekimi nedir bir kanundur ve herzaman işler. Ben evrenin görünür görünmez sistemlerle dolu olduğunu söylüyorum. Kütleçekimi bunu bilimsel olarak keşfettikten sonra görünür sistem haline gelir aynen diğer sistemler gibi.
Zaman nedir bir uzunluk birimidir. Dünyadaki hız ile ışık hızına yaklaştıkça akan zaman birbirinden farklıdır. Bu nedir, bir sistemdir. Ainstein keşfedene kadar görünmez halde idi.
Şuan için insanların çopunluğu için görünmez olan bir diğer sistem nedir? Tekamül.
Bu sistemlerin yaratıcısı kimdir. Allah. Ben bu sistemlerin yaratıcısı Allah'tır dediğimde bu sistemlerin içine nasıl dahil olabiliyor Allah?
Saygılar, sevgiler
sadece onlar mı mucize seyfullah kardeş ben aldığım nefesin, rüzgarın, güneşin kısaca herşeyin nasıl bir mucize olduğunu bilmekte/yaşamaktayım.
abd kardeş aynı fikirdeyiz.
saygılar
sadece onlar mı mucize seyfullah kardeş ben aldığım nefesin, rüzgarın, güneşin kısaca herşeyin nasıl bir mucize olduğunu bilmekte/yaşamaktayım.
abd kardeş aynı fikirdeyiz.
saygılar