İtiraf ediyorum...

Arkadaşlar şöyle bir şey düşündüm neden başımızdan geçen önemli bir olayı itiraf etmeyelim?....Umarım herkes katılır.
Önce ben itiraf edeyim.(Allah affetsin):)
Üniversite son sınıfa kadar hiç kopya çekmedim ama üniversitede, son sene de hem de BÜT sınavında öyle bir kopya çektim ki okulu bitirmem o sınavıma bağlıydı ve ben ecel teri dökerek 80aldım,mezun oldum:)aramızda kalsın ama.

Arkadaşlar şöyle bir şey düşündüm neden başımızdan geçen önemli bir olayı itiraf etmeyelim?....Umarım herkes katılır.
Önce ben itiraf edeyim.(Allah affetsin):)
Üniversite son sınıfa kadar hiç kopya çekmedim ama üniversitede, son sene de hem de BÜT sınavında öyle bir kopya çektim ki okulu bitirmem o sınavıma bağlıydı ve ben ecel teri dökerek 80aldım,mezun oldum:)aramızda kalsın ama.

MUSA (A.S) ümmetinden birisi gelip ey yüce peygamberim ben bir cürüm işledim Rabbimize C.C bir arzuhal et beni affetmişmi diye sorar
Musa a.s Rabbimize bu kulun akibetini sorar Rabbimiz o cürmünden dolayı affettiğini buyurur
Musa a.s gelip Rabbim seni affetmiş der o kul ise ey peygamberim benim cürmüm çok büyük yine sor der
Musa a.s yine sorar Rabbimiz yine affettim der

Bu gidip gelmeler 3 defa olur her defasında affedildiği müjdelenir

O kul yine tatmin olmaz ve günahını açıklar benim cürmüm bu idi yinede affetmişmi sor bakalım

Bunuda soran musa a.s şu cevabı alır hayır affetmedim

Bunun üzerine Rabbimiz ey musa o kulumun günahını bir ben biliyordum birde kendi nefsi amma günahını 3. kişi bildi yani sen onun için affetmedim

değerli kardeşim gelincik tarlası bu konu uygun değildir bilmeyen kardeşlerimiz olur Mazallah bizide günahına şahit tutar

itiraf ediyorum...

itiraf ediyorum...

hadi buraya kendimize bile itiraf edemediğimiz şeyleri yazalım...

ilk ben başlıyorum
her ne kadar sağlığımı bozsa da, yöneticilerim dini kullanarak bizi zor durumda bıraksalar da, iki kişilik iş yapıp yine de yaranamasam da.....

eski işimi çoookk özledim...
çünkü etrafımdaki herkes çalışmaya başladı ve ben çok sıkılıyorum artık :(:(:(:(:(:(

hadi buraya kendimize bile itiraf edemediğimiz şeyleri yazalım...

ilk ben başlıyorum
her ne kadar sağlığımı bozsa da, yöneticilerim dini kullanarak bizi zor durumda bıraksalar da, iki kişilik iş yapıp yine de yaranamasam da.....

eski işimi çoookk özledim...
çünkü etrafımdaki herkes çalışmaya başladı ve ben çok sıkılıyorum artık :(:(:(:(:(:(

vah vah yazıkkkkkk eski işin neydi?inş. dönersin. benimde itiraflarım var bu gece acayip derecde kendimi yalnız ve mutsuz hissediyorum benim yalnızlığım gökteki ayın ki kadar ........... dermişimmmmmmm:D

itiraf ediyorum.okulda başımı açarken üzülüşüme,
itiraf ediyorum kaybettiklerimin kıymetini sonradan bilişime
itiraf diyorum sabredecek gücüm kalmadı
itiraf ediyorum bu hayatın ne kadar zor olduğu ve bana da çok ağır geldiğine
itiraf ediyorum üzüldüğüm zaman kalbim çok ağrıyor.hemde feci halde çokkkk

İtiraf ediyorum...

Ben senin kardeşinim!!!... Mümin kardeşin (:) En acımasız... En alışılmışın dışında... En muzur... En komik...
Sizin itiraflarınız bizim itiraflarımız... Gözümüz gibi saklarız... hadi herkes itiraf etsin...

duha kardesim bende küçükken örümcek beslemistim ama aklıma hiç bir zaman yakaladığım sineği bir insanın ağzına katmak aklıma gelmemisti..!:rolleyes:

o uyuyan amcaoğlunuza sonradan söylediniz mi ya..!:D

al sana itiraf..
bu internet kopan cinsinden oldumu sinir katsayım hızla artıyor:mad:
4440375 telekom adsl müşteri hizmetleri imiş.. arıyorum boyuna müzik dinletiyolar.. cık cık cık..
:)

selametle..

İtiraf ediyorum. Hani karaböcekler vardır. Biz b.k böceği deriz. Kabukları çok serttir. Bir gün kümesin yanında ki taşı kaldırdım. Bir baktım sürüsüne bereket. Hemen akledimin içine doldurdum. Sallamaya başladım. Biribirilerine vurduklarında çıkardıkları ses harikaydı. Hem hiç o kadar gıdıklandığımı hatırlamam.
Çok hoş bir anımdır. :rolleyes:

Muhabbetle

:eek:abi bu kadar olur.

Ya ben ağzına atmak niyet etmedim. Ağzına gitti. Ben gümbürtülü horlamasına kızmıştım.

Ya söylermiyim hiç. Asla! Ölürüm çünkü :(

Hem bir şey daha itiraf edeyim.

Bilimum böcekleri besledim. Tırtıl dahil. Hatta tırtlılı omuzuma koyup sokakta gezdiriyordum :D

İtiraf ediyorum. Hani karaböcekler vardır. Biz b.k böceği deriz. Kabukları çok serttir. Bir gün kümesin yanında ki taşı kaldırdım. Bir baktım sürüsüne bereket. Hemen akledimin içine doldurdum. Sallamaya başladım. Biribirilerine vurduklarında çıkardıkları ses harikaydı. Hem hiç o kadar gıdıklandığımı hatırlamam.

Muhabbetle

Duha kardeş çok enteresan geldi itirafın ben kendi kendime gülerken ev ahalisinin tuhaf tuhaf baktıklarını fark ettim.Mecburen herkese okudum ve hep beraber koptuk.Teşekkürler.:D

Ya ben ağzına atmak niyet etmedim. Ağzına gitti. Ben gümbürtülü horlamasına kızmıştım.

Ya söylermiyim hiç. Asla! Ölürüm çünkü :(

Hem bir şey daha itiraf edeyim.

Bilimum böcekleri besledim. Tırtıl dahil. Hatta tırtlılı omuzuma koyup sokakta gezdiriyordum :D

Muhabbetle
hocam sende delibişeymişin maşallah:)

selametle..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks