A asikkulun New member 19 Nis 2007 #1 Alttaki linke tıklayarak gerekli boşluğu doldurun ve parlak istikbalinizi görün... http://www.kotuvepis.com/meslekler.htm
Alttaki linke tıklayarak gerekli boşluğu doldurun ve parlak istikbalinizi görün... http://www.kotuvepis.com/meslekler.htm
H hüma-gül Guest 19 Nis 2007 #2 Ben annelik meslegini yapmaya calisiyorum ama milletvekili cikti Ama tabi anne olmak milletvekili olmak gibi onu kasdediyo
Ben annelik meslegini yapmaya calisiyorum ama milletvekili cikti Ama tabi anne olmak milletvekili olmak gibi onu kasdediyo
S seyfullah putkýran New member 19 Nis 2007 #3 Bana Psikopat Avcısı mesleğini uygun gördü bu ne iş yapar
U unzurna New member 19 Nis 2007 #4 Benim ki de kurye çıktı. Ne olacak şimdi. Sevmem böyle işleri ama..
E ela-88 New member 19 Nis 2007 #6 bende ismimi küçük harflerle yaazınca kurye , büyük yazınca boyacı çıktı.. atıyor valla hayatımda boya yapmadım.
bende ismimi küçük harflerle yaazınca kurye , büyük yazınca boyacı çıktı.. atıyor valla hayatımda boya yapmadım.
R rusen_alp New member 19 Nis 2007 #8 Vakainüvist Tarihçide olduk bu site yalan söylüyor ,ÖSS ye hazırlananlar sakın girmesin
F firdevs New member 19 Nis 2007 #9 Evlilik soyadıyla : marangoz Önceki soyadımla : haham çıktım Yani pes ne diyim. Başka meslek kalmamış gibi aşkolsun yani.
Evlilik soyadıyla : marangoz Önceki soyadımla : haham çıktım Yani pes ne diyim. Başka meslek kalmamış gibi aşkolsun yani.
G gizemli New member 20 Nis 2007 #11 banada kamyon şöförü çıktı. düşünsenize bi kızın kamyon şöförlüğü yaptığını
A asikkulun New member 20 Nis 2007 #17 arkaaşlar bu sadece oyun gibi şaka gibi bişi.inş.üstünüze alınmamıştırsınız.
U unzurna New member 20 Nis 2007 #18 mhmt' Alıntı: bana ne çıktığını yazmayım yaw Genişletmek için tıkla ... Kardeş çok merak ettim ne çıktı
mhmt' Alıntı: bana ne çıktığını yazmayım yaw Genişletmek için tıkla ... Kardeş çok merak ettim ne çıktı
A asikkulun New member 20 Nis 2007 #19 ohoo bende ne çıkmadı ki cadı avcısından tut bekçiye kadar bekçiden tut büyük insana kadar ve mühendis çıktı bide
ohoo bende ne çıkmadı ki cadı avcısından tut bekçiye kadar bekçiden tut büyük insana kadar ve mühendis çıktı bide
M münevver New member 20 Nis 2007 #20 Bendede uzman cavus cikti...eee...babasinin kizi canimm...ben ve askeriye...kaos....