İslamForum ahalisine

üye olduğum günlerden beri foruma giriyorum, konu açıyorum, olmadı açılan eski konuları gündeme getiriyorum ama gel gör bu kadar üyesi olan bir forumda kendi kendime yazıyor gibi oluyorum..selam verdim bugün mübarek gündür bekir abiden ve mavigeden başka selam alan olmadı..güleyim mi anlayıyım mı? yanlış giden bişey mi var yoksa yanlış olan ben miyim? oooooooh be içimi döktüm:)) sesimi duyan yok muuuuuuuu ???

Google Kurulus Tarighi Creation Date: 1997-09-15
Facebook Kurulus Tarihi Creation Date: 1997-03-29
IslamForum.Net Kurulus Tarihi Creation Date: 2001-08-14

Aralarinda cok fazlada zaman farki yok.

Üye Kazanmanin, Siteyi Aktiv Tutmanin Cok Kolay Yollari Var, Lakin
Islam Forum çizgisinden tavis vermemiştir.

İlyas Bey kısaca "bam teline" dokunmuş. Evet, İslamForum çizgisinden taviz vermedi. Bu, şu demek: İslamForum da güncel magazin yok. ( Bu devrin insanı için olmazsa olmaz) İslamForum da siyaset yok. ( Bu devirde, insanın her saatiyle hercümerc olmuş bir olgu) İslamForum da reklam yok, promosyon yok, çekiliş yok, rant kandırmacası yok. (Bu devrin en matah aktivasyonları) İslamForum da cinsel görsellik yok. ( Artık olmayan yer kalmamış) İslamForum da aşk-meşk muhabbetlerine zemin yok. (Bu devrin olmazsa olmazlarından) Peki, ne var İslamForum da? Sadece İslam var, İslamın ön gördükleri var ya da öyle olmasına çalışılıyor. Peki, kim var İslamForum da? İşi-gücü, derdi-davası Allah rızası olan var. Hep dedim, yine diyorum ki, İslamForum platformu benim için bu devrin bir cihat yolu. Ben İslamForum da cihat ediyorum. Cihat kolay değildir, herkesi cihatta görebilmek mümkün değildir, herkesi cihada göndermek kolay değildir. Bu nedenle; çizgisinden şaşmış üyelerle dopdolu bir İslamForum'dan ise Hakk yolunda seyrek olmak evladır...

Son düzenleme:
Ben İslamforum'un takip ettiği çizgiyi takdir ettiğim için burdayım.. Ben de cihat etme fikriyatında ve niyetindeyim Rabbim kabul buyurursa.. Sizin saydığınız şeylere mahal vermemek için işte bizim sürekli iş başında olmamız gerekiyor düşüncesindeyim.. Yanlış düşünüyorsam af buyurun Bekir abi..

Severim sumisalini, samimidir. şiir bölümünde atışmalar türünden karşılıklı şiirlerimiz var; etme. Düzgün insan, he yerde düzgün olmaya çalışandır. Allah (Celle celauhu) O'ndan da senden de razı olsun.

Çiçek olup açtım adım bu yüzden Gelincik Çiçeği oldu.. Kan kırmızısı bir sevdaya tutuldum çünkü, Rabbime ve En Sevgili'ye vurgun oldum hamd olsun..

Fe mey ya'mel miskale zerratin hayray yerah.

Ve mey ya'mel miskale zerratin şerray yerah

Son düzenleme:
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks