İncil de Hz.Muhammed (SAV)

h-a-m-z-a

New member
Es selamu aleykum ;

Günümüzde Hristiyan dünyası inkarcılığına yeni bir halka ekleme çabası içerisinde.Kendi tahrip edilmiş incillerinde ismi zikredilen Efendimizin aslında İncil de yer almadığına bunun İslam ümmetinin bir uydurması olduğuna ve bu noktadan hareketle

`
Meryem oğlu İsa: Ey İsrailoğulları! Doğrusu ben, benden önce gelmiş olan Tevrat'ı doğrulayan, benden sonra gelecek ve adı Ahmed olacak bir peygamberi müjdeleyen, Allah'ın si*ze gönderilmiş bir peygamberiyim demişti. Ama o elçi, kendi*lerine belgelerle geldiği zaman: 'Bu apaçık bir büyüdür' demişlerdi" ( Saff Suresi, ayet 6)`

ayetinin de geçerliliğini yitirdiğini iddia ediyorlar.Tabi bu iddialarını kendi taşeronları günümüzün ateistleri Turan Dursun formatlı yeni yetme kafirler aracılığıyla da insanlara aşılamaya çalışıyorlar.Bu konuda bir cevap buldum değerli bir kardeşimizin emek verdiği onu sizinle paylaşmak istedim ;

FARAKLİT
“Eğer beni seviyorsaniz emirlerimi tutarsınız. Ben Rabbe yalvaracğım ve o size başka bir tesellici, hakikat ruhunu(faraklit)verecektir; ta ki daima sizinle beraber olsun…” Yuhanna bab:14 ayet:15-16: Tesellici: Fani insanları ebedi yokolma düşüncesinden kurtarıp Allahın varlığını ve ahireti kuvvetli bir şekilde ders verip insanları teselli eden Hz. Muhammed’dir (s)
Daima sizinle beraber olsun: Kıyamete kadar baki olacak bir din getiren Hz. Muhammed’dir (s).
“Ben size hakki söylüyorum. Benim gitmem sizin için hayirlidir. Çünkü ben gitmezsem Faraklit size gelmez…ama ben gidersem onu size gönderirim…” yuhanna bab:16 ayet:7:
Hz. Muhammed ancak hz isanın vefatından ve dininin iyice tahrif ve ihmale uğramasından sonra yani hem maddi hem manevi olarak gitmesinden sonra gelir.
“Faraklit geldiğinde bütün alemi hatalari sebebiyle kınar ve onları terbiye eder…” yuhanna bab:16 ayet:8
“Faraklit geldiğinde benim için şahitlik edecektir ve sizde bana şahitlik edersiniz…” yuhanna bab:15 ayet:26-27
Hz Muhammed (s) Hz İsa’nın Allah’ın Resulü olduğuna şahitlik etmiştir.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks