ımam zeynel abıdın as duası

þiatun ali

New member
Allah’ım, sen kime yardım ettiysen, artık kimse onu zelil ve hor edemez; kime verdiysen, artık kimse ondan bir şey eksiltemez; kimi doğru yola hidayet ettiysen, artık kimse onu şaşırtamaz, saptıramaz. O halde Muhammed ve âline salat eyle ve izzetinle bizi kullarından (gelecek zararlardan) koru; yardımınla bizi senden b...aşkasından müstağni kıl; yol göstermenle bizi hak yolda yürüt,,İmam Zeynulabidin a.s

Allah’ım, işte boynum; günahların kölesi olmuş! O halde, Muhammed ve âline salat eyle ve (günahlarımı) affederek beni bu kölelikten kurtar! Ve işte sırtım; hataların ağırlığı altında ezilmiş! O halde, Muhammed ve âline salat eyle ve lütf-u kereminle yükümü hafiflet!,,İmam Zeynulabidin a.s

Allah’ım, mağfiretine yönelmiş, affını umarak yola koyulmuşum. Lütuf ve
keremine güvenerek günahlarımı bağışlamanı istiyorum. Ancak mağfiretini
gerektirecek bir şeyim, affını hakkedeceğim bir amelim yoktur.
Dolayısıyla sadece senin fazl-u keremine güvenebilirim. O halde,
Muhammed ve âline salat eyle ve fazl-u keremini
benden esirgeme imam
zeynel abidin a.s

Allah’ım, ey niteleyenlerin nitelemesiyle nitelenmeyen, ey umutluların vazgeçemediği, ey iyilik yapanların mükâfatı katında zayi olmayan, ey kulluk sunanların korkusunun sonu, ve ey takvalıların haşyetinin gayesi!

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks