Ilyas kardesime acik mektub...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enver Ýstek

metin mete
Selamün Aleyküm,Bana vermis oldugunuz ceza/Ihtar icin tesekkür etmek istiyorum kendi öfkeme kapilip yazdigim yaziya verdigin ihtara tekrar tesekkür ederim,Rabbe emanet olun..

Ama pardon pm atılmıyordu dimi kendisine, bende site ilgili bir görüş belirtmek istediğimde kendisine pm atamadım.

Selamün Aleyküm,Bana vermis oldugunuz ceza/Ihtar icin tesekkür etmek istiyorum kendi öfkeme kapilip yazdigim yaziya verdigin ihtara tekrar tesekkür ederim,Rabbe emanet olun..

aleyküm selam, bildiginiz gibi sözkonusu baslikta diger tartismaci kardesimizede uyari verilmistir.

haksiz yere verilmis ise hosgörünüze siginiyoruz.

aleyküm selam, bildiginiz gibi sözkonusu baslikta diger tartismaci kardesimizede uyari verilmistir.

haksiz yere verilmis ise hosgörünüze siginiyoruz.

Selamün Aleyküm,Dogru bir karar verdiginiz icin tesekkür etmek istemistim ama ne yazikki ö.m. olmadigi icin ancak buraya acik yazmak zorunda kaldim..Bazan bende kendi nefsime uyuyorum malesef nede olsa Insaniz o nedenle böyle ihtarlar kendimize getiriyor bizleri ayrica hatamizi telafi etmek lazim diye düsünüyorum.Tabiki bunu yapmanin tek yolu dürüst ve adaletli yöneticilerle olur onlar ikaz ederler bizde telafi etmeye garet ederiz,Insallahu Teala.Rabbe emanet olun..

Başlığın açılmasına neden olan konunun tamamen dışına çıkılmış mesajlar silinmiş ve konu kapatılmıştır. Herkese işlerinde kolaylıklar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks