Ben ölümden çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok biliyorum.şu şekil ölümlerdende ALLAH,a sığınıyorum Ateşte yanarak ölmekten Suda boğularak ölmekten Bide elektirikten çok korkarım elektirik çarparak ölmekten. Bu ölümler ençok korktuğum ölüm şekileri. Ve birgün ölücem ölümümde şöyle olsun isterim=önce biraz hastalanıp yakınlarımla helalleşmek ölümün yaklaştığını hissedipdaha fazla af istemek ALLAH,tan dedemin ölümü çok güzeldi o ölmeden önce hastalandı dedem ben kendimi bildim bileli namazında ağzı dualı bir adamdı ölümmüde ona yakışır gibiydi ölürken başında kuranlar dualar ve bütün sevdikleri evlatları torunları vardı hekese hakını helal edip helallik aldı çocukları hep başındaydı ölen kişi çok susarmış bunun için dedemi hiç susuz burakmadık zemzem suyu bile o son anlarında nasıp olmuştu öldügünde gözleri aralıktı ve yüzünde bi tebesüm vardı.Dem can verirken bagırıyordu RABBİM ALLLAH DİYE bi kitapta okumuştum ölen kişinin başına şeytan otururmuş sen hiristiyanıydın ve öylede ölmelisin dermiş su getirirmiş o ölen kişi susadığından hadi ver imanını suyu vereyim sana dermiş İNŞALLAH ölürken baş ucumda su verenim olur olmasada ALLAHIM İNŞALLAH İMANIMLA ölmeyi nasip eder ve dedemin ölümü gibi güzel olur