E
Esra Uzun
Guest
Halit ertugrulun en cok hangi kitabini takdir ettiniz.

erbatan' Alıntı:çocuk romanları...peeeehhhh.ben bunları birinci sınıfta okuyordum...![]()
göklerden mahzene
qolop4444
kusura bakmayın aysegül hanım...bir iğneleme yapmadığımı düşünüyorum çünkü bu romanlarn tek bir öykü biçimi wrdır oda şudur...Aysegul' Alıntı:seçtiğimiz kelimelere biraz daha dikkat edelim...
Düzceli Mehmet gerçekten güzel tavsiye ederim
erbatan' Alıntı:kusura bakmayın aysegül hanım...bir iğneleme yapmadığımı düşünüyorum çünkü bu romanlarn tek bir öykü biçimi wrdır oda şudur...
kötü bir adam wardır sonra başından olaylar geçer sonunda müslüman olur.rüyasında PEYGAMBERİMİZİN arkasında said nursi hazretlerini görür felan filan...bu kadar...yoksa siz nurcuların kitaplarına haşaa
o ) bir şey demem...beni yanlış anlamayın...çünkü ben milli görüşçüyüm...milli goruşçü olan emine şenlikoğlunun kitaplarıda ismi roman olup içeriği 1. sınıf öğrencisinin okuduğu hikayelerden olan kitapları olduğunuda söylüyorum..LÜTFEN HAKka HAK.BATILa BATIL!!!
göklerden mahzene
qolop4444
erbatan' Alıntı:kusura bakmayın aysegül hanım...bir iğneleme yapmadığımı düşünüyorum çünkü bu romanlarn tek bir öykü biçimi wrdır oda şudur...
kötü bir adam wardır sonra başından olaylar geçer sonunda müslüman olur.rüyasında PEYGAMBERİMİZİN arkasında said nursi hazretlerini görür felan filan...bu kadar...yoksa siz nurcuların kitaplarına haşaa
o ) bir şey demem...beni yanlış anlamayın...çünkü ben milli görüşçüyüm...milli goruşçü olan emine şenlikoğlunun kitaplarıda ismi roman olup içeriği 1. sınıf öğrencisinin okuduğu hikayelerden olan kitapları olduğunuda söylüyorum..LÜTFEN HAKka HAK.BATILa BATIL!!!
göklerden mahzene
qolop4444
anlamak meselesi...Aysegul' Alıntı:O sizin kendi fikrinizdir...Ama burda anket yapan bir insana karşı saygısızlık yapmak hoş bir şey değil...Sizde bir anket açsanız başkası dalgaya alsa aynı şekilde tepki veririm...Tabiki fikirlerinizi söyleyin...Ama bunuda dalgaya alarak yapmazsak...Bu forumdaki saygısızlığı aza indirgemiş oluruz...Umarım ifade edebildim
ben küçükken 1. sınıftayken hepsini sewerek okumuştum..imran268' Alıntı:evet. ben pek okuduğumu söyleyemme. ama kjitaplarının çok iyi olduğunu da söyleyemme. bu konuda erbatan a destek veriyorum. kitaplarında çok klasik ve bayat şleylere dayanıyor. yaratıcılık yoık. herşey monoton yürüyor. yani okunduğunda sonucu biliyorsun . açıokçası ben pek sevmedim. ve çocuk hikayeleri tabiride doğru bence.siz ne dersiniz bilmem.
kalın sağlıcakla 268