T talha_ New member 29 Mar 2007 #2 s.a ..kardeşim bir sey gorunmuyor burda.bi yanlıslık olmasın sakın...?
T türkmani New member 29 Mar 2007 #3 talha_' Alıntı: s.a ..kardeşim bir sey gorunmuyor burda.bi yanlıslık olmasın sakın...? Genişletmek için tıkla ... Allah Allah niye acaba bakıyorum tekrar...
talha_' Alıntı: s.a ..kardeşim bir sey gorunmuyor burda.bi yanlıslık olmasın sakın...? Genişletmek için tıkla ... Allah Allah niye acaba bakıyorum tekrar...
T talha_ New member 29 Mar 2007 #4 kardesim baslığı görünce heyecanlandım..çünkü bana hitab ediyodu...neyse sorun qiderirsin ins 4 gozle bekliyoruz...
kardesim baslığı görünce heyecanlandım..çünkü bana hitab ediyodu...neyse sorun qiderirsin ins 4 gozle bekliyoruz...
T türkmani New member 29 Mar 2007 #5 talha_' Alıntı: kardesim baslığı görünce heyecanlandım..çünkü bana hitab ediyodu...neyse sorun qiderirsin ins 4 gozle bekliyoruz... Genişletmek için tıkla ... Ben resim eklemeyi yeni öğrendim de.O yüzden tam da bilmiyorum nasıl halledeceğimi. ama uğraşıyorum...
talha_' Alıntı: kardesim baslığı görünce heyecanlandım..çünkü bana hitab ediyodu...neyse sorun qiderirsin ins 4 gozle bekliyoruz... Genişletmek için tıkla ... Ben resim eklemeyi yeni öğrendim de.O yüzden tam da bilmiyorum nasıl halledeceğimi. ama uğraşıyorum...