Göbek adı

funda irem

New member
selamun aleyküm arkadaşlar
hemen hemen hepimizin göbek adı vardır. dinimizce varmı böyle bişey merak ediyorum. nedir bunun aslı astarı bilen varsa allah rızası için beni aydınlatın.

selamun aleyküm arkadaşlar
hemen hemen hepimizin göbek adı vardır. dinimizce varmı böyle bişey merak ediyorum. nedir bunun aslı astarı bilen varsa allah rızası için beni aydınlatın.

Funda kardeş benim yok yada ben bilmiom ama yok.Yedi kardeşiz hiçbirimizinde yok.Acaba bölgesel bişeymi.Bak şimdi bende merak ettim.Radikal hocam bir el atıversen bu konuya Allah rızası için

arkadaşım benim göbek adım var adım hikmet ama memlekette iken hiko derlerdi abimin adı da fikret onada tantuş derlerdi aman duymasın bu formda 2 kızkardeşim var ona göre kardeşlerim sakın sölemeyin hııı ona göre

bende göbek adının var olduğunu biliyorum ama benimki ne onu bilmiyom akşam eve gidince anneme bi soruyum :)

bu konunun dinimiz açısısından var olup olmadığını öğrenmek istiyordum arkadaşlar. bebeğe kuran okunarak ismi ve göbek adı konur . adetten değildir sanırım.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks