Ben çevremde Kendi Düşüncelerime Uygun Insanlar Bulamiyorum Böylelikle Anliyorum Ki Ahir Zamana Ulaşmişiz Beni Caydirabilirmisiniz
evet gerçek dost bulmak çok zordur benim bildiğim gerçek dost senle beraber olalıdır en kötü zamanında yanında olmalidir ama o zaman kaçarlar seni yanlız bırakırlar bu zamanda gerçek dost zor bulunur!!!!!!!!!
eğer düşüncelerinle aynı doğrultuda düşünen kişi ararsan kardeşim dost bulman zor, ama Allaha dost olan benimde dostum dersen işte ozaman dost bulabilirsin diye düşünüyorum...
Ben çevremde Kendi Düşüncelerime Uygun Insanlar Bulamiyorum Böylelikle Anliyorum Ki Ahir Zamana Ulaşmişiz Beni Caydirabilirmisiniz
benim en büyük dostum kitaplarım.ve kitapların kitabı kitapların yücesi Kuranım.başka da dostum yok.ama arada bir görüştüğüm arkadaşlarım var.komşularımız var.kuzenlerim var onlar da dost gibi.gerçi akrabadan dost olmazmış ama.
Neden öyle düşünüyorsun bilmiyorum....
Ama gerçek dost bulunur elbette....
Öncelikle biz kendimizle bir yüzleşelim .....Ben iyi bir dost muyum?
İyi bir dost nasıl olunur ? İyi bir dost nasıl olmalı
ve iyi bir dost'u hak eden birsi miyim ?
Bunların cevabını bir bulalım öncelikle ..
Sonra bakarız artık ... : )
Allah-u teala insanları birleştirmek biraraya getirmek için o kadar vesile koyuyor ki önümüze...
Benim elh. 9 yıl'ı bulan hem dostum ,hem kardeşim hem adaşım biri var...
Tanışmamız tefavuken oldu ,,,
ama Allah için onu gerçekten seviyorum.....Bu gerçek hayatımda edindigim bir dostum......
Allah-u teala bu dostlugumuz bozulmasınada inş. izin vermez...
Birde bu net aleminde tanıdıgım ,tanıdıgıma da gerçekten sevindigim bir dostum oldu... O kendini biliyor
Nadir güvenirim insanlara , ama bende güven uyandıran ender kişilerden birisi..
Zaten bir çok arkadaşımızda onu çok seviyor.....
Allah-u teala seninle de arkadaşlıgımızı ,dostlugumuzu daimi kılar ...Uzak diyara gitsen bile...
Allah için senide seviyorum....
V'esSelam
Son sözünde yanlıyorsun bence ?
Ayrıca gerçek dost'u bulsan bunları yazmazdın ...
@saadete özlem
amin
V'esSelam
KARDEŞİM ALEM-İ ERVAH YANLIŞ ANLAMAK İSTEMİYORUM SENİ...
BU YAZIN BANA MIYDI ACABA... EĞER CEVAPTA BULUNDUĞUN BEN İSEM TAŞLAMANDA HAKLI OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM... NİTEKİM O'NUN DOSTU OLMAK KOLAY BİR ŞEY DEĞİL Kİ... O DOSTLUĞA SAHİP OLAMASAK DA İNŞALLAH HEVESİMİZ BU YÖNDE OLSUN...
SELAM VE DUA RAHMET VE BEREKET SİZ SEVGİLİ KARDEŞLERİMİN ÜZERİNE OLSUN...
SELAMETLE