Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ezandan ve Kurandan rahatsız oldular!!!

ayna44

New member
Değerli Kardeşlerim..

Kur’an’dan, Ezandan, örtünmeden rahatsız olanların yaptıkları bir toplantının videosu aşağıdaki sitededir. Tıklayın, izleyin,kendilerini aydın(!) gören bir takım kişilerin durumunu izleyiniz, ilk etapta aklıma Rozet takma olayı, Türkan Saylanlar, Necla Aratlar, Nur (!) Serterler diğer yanda EZANINI,BAYRAĞINI,namusunu çiğnetmemek için Çanakkale’de Allah Alah diyerek şehit olanlar geldi,,,,Lütfen izleyin ve yayabildiğiniz kadar yayın !!!

http://www.vidomodo.com/vidomodo/video.php?id=393

alıntı...

gönül dostu

New member
Aminn .Şimdi abi ve ablalarıma sormak istiyorum baş örtülü bayanlar okumalı mı okumamalımı? lütfen bu sorumu ehil kişiler (varsa ki vardır )ehil olanlar cevaplasın biz sınavlarda başımızı açmak zorunda kalıyoruz acaba doğrumu yapıyoruz ?bunlar aklımı çok kurcalıyor cevablarsanız sevinirim.selam ve duayla...

sumisali

New member
mademki rahatsız oluyorlar neden bu ülkede yaşıyorlar aslında böyle bir ülkede onlar bizim utanç kaynağımız izleyince çok üzüldüm yazık yazık yazık yinede rabbim hidayet nasip etsin

gönül dostu

New member
ben senin kadar merhametli değilim. belada okumuyorum, hidayette dilemiyorum. Allah bilir zaten. biz sonucuda değiştiremeyiz.
Tabiki herşeyin en iisini rabbim bilir ama Biz lerede bu gibi insanlara acıyıp onlar içinde hidayet dilemek düşer bence hatam varsa düzeltin lütfen . selam ve duayla...

ibrahim571632

New member
Peygamber Aleyhiselam buyurmuş
"Bana cehennem halkı gösterildi; çoğunluğu kadınlardı...''
''Cehennemin kapısında durdum, oraya girenlerin çoğu kadınlardı..."

Hadisi şeriflerin anlamı daha iyi idrak edilebiliyor bunlara şahit olunca.
Tabi müstesna edilmeye layık olanları istisna tutarız.

Üst Alt