Ezandan ve Kurandan rahatsız oldular!!!

ayna44

New member
Değerli Kardeşlerim..

Kur’an’dan, Ezandan, örtünmeden rahatsız olanların yaptıkları bir toplantının videosu aşağıdaki sitededir. Tıklayın, izleyin,kendilerini aydın(!) gören bir takım kişilerin durumunu izleyiniz, ilk etapta aklıma Rozet takma olayı, Türkan Saylanlar, Necla Aratlar, Nur (!) Serterler diğer yanda EZANINI,BAYRAĞINI,namusunu çiğnetmemek için Çanakkale’de Allah Alah diyerek şehit olanlar geldi,,,,Lütfen izleyin ve yayabildiğiniz kadar yayın !!!

http://www.vidomodo.com/vidomodo/video.php?id=393

alıntı...

Aminn .Şimdi abi ve ablalarıma sormak istiyorum baş örtülü bayanlar okumalı mı okumamalımı? lütfen bu sorumu ehil kişiler (varsa ki vardır )ehil olanlar cevaplasın biz sınavlarda başımızı açmak zorunda kalıyoruz acaba doğrumu yapıyoruz ?bunlar aklımı çok kurcalıyor cevablarsanız sevinirim.selam ve duayla...

mademki rahatsız oluyorlar neden bu ülkede yaşıyorlar aslında böyle bir ülkede onlar bizim utanç kaynağımız izleyince çok üzüldüm yazık yazık yazık yinede rabbim hidayet nasip etsin

Peygamber Aleyhiselam buyurmuş
"Bana cehennem halkı gösterildi; çoğunluğu kadınlardı...''
''Cehennemin kapısında durdum, oraya girenlerin çoğu kadınlardı..."

Hadisi şeriflerin anlamı daha iyi idrak edilebiliyor bunlara şahit olunca.
Tabi müstesna edilmeye layık olanları istisna tutarız.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks