Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ey Sözümü Işiten Dostum

reyyan

New member
Söz, yürekten çiktigi zaman ancak yürege gider. Sen de sözlerini yürekten söyle. Sana söyleneni iyi dinle. Yürekten geleni al, keder vereni birak. Güzele çagirani al, bos olani birak. Rûhunun istedigini al, istemedigini birak..

Hayat önemlidir. Neselen ve gül. Hüzünlen ve agla. Ne yaparsan yap, ama Allah rizasi için olsun yaptigin. Gördügün görecegin Allah rizasi için olsun...

Sana rahmet veren Rahmandir. Merhamet veren, sevk veren, ümit veren, sevinç veren, hüzün veren. Sana yoldas olan Rahmandir. iyi bil ki, hiçbir yerde bir basina degildin. Bundan sonra da olmayacaksin. Her zaman yaninda olan Rahmandir.

Asla üç sey olma. Ümitsiz olma.Sükürsüz olma. Sabirsiz olma. Mevlâyi bilen ümidi bilmeli. Onu bilen sükretmeli. Ona inananin sabirli olmali her ameli.

O seni terk etsin, pesinden kos git. O yüz vermesin, sen ona yalvar. Sana, bilmen gereken ve ögrenebilecegin en degerli seyi haber vereyim mi? Sahip olabilecegin en kiymetli sey, imanindir. Allaha inan, mutlu ol. Ona dayan, güçlü ol.

Kimsen yok mu? Sözünü dinleyen, acini paylasan, sevgine sevgisini katacak, kimsen yok mu? Sen ister su var de, ister bu, istersen yok iste, kimsem yok de; hakiki bir dostun kesinlikle var. Sözünü dinleyen, acini paylasan, sevgine sevgisini katan ebedî dostunu, Rabbini unutma!

Ey Sözümü isiten Dostum;

Sözlerim bitti. isigim söndü. Kandilim tükendi. Sen bana kulak ver de, sözleri bitmeyene, isigi sönmeyene, kandili tükenmeyene kulak ver. O'nu sev. Ona kendini sevdir. Onun sevdikleriyle doldur yüregini...

hasret

New member
...dost istersen Allah yeter.O, dost ise herşey dostur....
Selam dostu Allah, gayesi Allah'ın rızası olanların üstüne olsun...
Emeğine sağlık abla...

reyyan

New member
Ey Sözümü işiten Dostum;

Ey Sözümü işiten Dostum;

Ey Sözümü işiten Dostum;

Söz, yürekten çiktigi zaman ancak yürege gider. Sen de sözlerini yürekten söyle. Sana söyleneni iyi dinle. Yürekten geleni al, keder vereni birak. Güzeleçagirani al, bos olani birak. Rûhunun istedigini al, istemedigini birak..

Hayat önemlidir. Neselen ve gül. Hüzünlen ve agla. Ne yaparsan yap, ama Allah rizasi için olsun yaptigin. Gördügün görecegin Allah rizasi için olsun...

Sana rahmet veren Rahmandir. Merhamet veren, sevk veren, ümit veren, sevinç veren, hüzün veren. Sana yoldas olan Rahmandir. iyi bil ki, hiçbir yerde bir basina degildin. Bundan sonra da olmayacaksin. Her zaman yanindaolan Rahmandir.

Asla üç sey olma. Ümitsiz olma.Sükürsüz olma. Sabirsiz olma.
Mevlâyi bilen ümidi bilmeli. Onu bilen sükretmeli. Ona inananin sabirli olmali her ameli.

O seni terk etsin, pesinden kos git. O yüz vermesin, sen ona yalvar.
Sana, bilmen gereken ve ögrenebilecegin en degerli seyi haber vereyim mi?
Sahip olabilecegin en kiymetli sey, imanindir. Allaha inan, mutlu ol. Ona
dayan, güçlü ol.

Kimsen yok mu? Sözünü dinleyen, acini paylasan, sevgine sevgisini katacak..
kimsen yok mu? Sen ister "şu" var de, ister "bu", istersen "yok işte, kimsem yok" de;
HAKİKİ BİR DOSTUN kesinlikle var. Sözünü dinleyen, acini paylasan,sevgine sevgisini katan ebedî dostunu, Rabbini unutma!

Ey Sözümü isiten Dostum;

Sözlerim bitti.. isigim söndü.. Kandilim tükendi.. Sen bana kulak ver de, sözleri bitmeyene, isigi sönmeyene, kandili tükenmeyene kulak ver.
O'nu (c.c.) sev. O'na (c.c) kendini sevdir. O'nun (c.c.) sevdikleriyle doldur yüregini.

hasret

New member
O'nu (c.c.) sev. O'na (c.c) kendini sevdir. O'nun (c.c.) sevdikleriyle doldur yüregini.
inş.Allah razı olsun senden...

Rahmet4

New member
Allah razi olsun reyyan kardesim cok güzel paylasimdi
dost istersen Allah yeter arkadas istersen Kuran yeter

mhmt

New member
hocam..Allah razı olsun..doğrudur dediğin..hakkaten öle..
selametle..

berfut

New member
Ey Sözümü isiten Dostum;

Ey Sözümü isiten Dostum;

Ey Sözümü isiten Dostum;

Söz, yürekten çiktigi zaman ancak yürege gider. Sen de sözlerini yürekten söyle. Sana söyleneni iyi dinle. Yürekten geleni al, keder vereni birak. Güzele çagirani al, bos olani birak. Rûhunun istedigini al, istemedigini birak..

Sana rahmet veren Rahmandir. Merhamet veren, sevk veren, ümit veren, sevinç veren, hüzün veren. Sana yoldas olan Rahmandir. iyi bil ki, hiçbir yerde bir basina degildin. Bundan sonra da olmayacaksin. Her zaman yaninda olan Rahmandir.

Asla üç sey olma. Ümitsiz olma.Sükürsüz olma. Sabirsiz olma. Mevlâyi bilen ümidi bilmeli. Onu bilen sükretmeli. Ona inananin sabirli olmali her ameli.

O seni terk etsin, pesinden kos git. O yüz vermesin, sen ona yalvar. Sana, bilmen gereken ve ögrenebilecegin en degerli seyi haber vereyim mi? Sahip olabilecegin en kiymetli sey, imanindir. Allaha inan, mutlu ol. Ona dayan, güçlü ol.

Kimsen yok mu? Sözünü dinleyen, acini paylasan, sevgine sevgisini katacak, kimsen yok mu? Sen ister su var de, ister bu, istersen yok iste, kimsem yok de; hakiki bir dostun kesinlikle var. Sözünü dinleyen, acini paylasan, sevgine sevgisini katan ebedî dostunu, Rabbini unutma!

Ey Sözümü isiten Dostum;

Sözlerim bitti. isigim söndü. Kandilim tükendi. Sen bana kulak ver de, sözleri bitmeyene, isigi sönmeyene, kandili tükenmeyene kulak ver. O'nu sev. Ona kendini sevdir. Onun sevdikleriyle doldur yüregini.

Üst Alt