Ey İnsanlık Vicdanı Hani Neredesiniz (FOTO-VİDEO)

mhmt

New member
resim.php

Yemen ve Suudi Arabistan savaş uçaklarının gerçekleştirdiği katliamlar siyonistlerin Gazze'de gerçekleştirdikleri katliamları geride bıraktı

Yemen ve Suudi Arabistan savaş uçaklarının gerçekleştirdiği katliamlar siyonistlerin Gazze’de gerçekleştirdikleri katliamları geride bırakırken, dünyada Müslümanlarının ve sorumluluk mevkiinde bulunanların sessizlik ve tepkisizliği düşündürücü…

Yemen ordusu aylardır masum ve savunmasız halkın üzerine tonlarca bomba yağdırıp çoğunluğu çocuk çok sayıda sivili katlederken, Suud güçleri de Siyonist işgal güçlerinden öğrendiklerini Yemenlilerin üzerinde deniyor ve fosfor bombası kullanıyor.

Tarih boyu Müslüman kanı döken Suudi caniler acaba bu katliamlarının karşılıksız kalacağını mı sanıyor?

Acaba yaktıkları ateşin lavları dönüp onların habis varlıklarını da yakmayacak mı?

Acaba, İslam Ümmetinin gayretli evladları, zamanın İbn-i Ziyad’ları olan bu katilleri affedecek mi?

Niçin öldürüldü bunlar, suçları neydi?

Hani nerede insanlığın vicdanı?

Hani nerede zulüm ve haksızlık karşısında susmayan onurlu insanlar, nerede?

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Zulmedenler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini göreceklerdir” (Şuara 227)

NOT: Fotoğraflar ve Video görüntüleri gerçekten vahşetin boyutlarını gözler önüne seriyor. En az gazze katliamı kadar vahşice işlenmiş cinayetler.

Foto:Yemen ve Suud bombardımandan vahşi görüntüler

Video:Yemen'in kuzeyinde korkunç katliam görüntüleri

VELFECR

allah kardeşlerimizi yardım etsin.az kaldı ama çok az.bilinmeyen sebeblere dalacak insan .arkasından koşup onu uyarsan dahi.onun için gecelerini gündüzlerini mahfetsende .ağlayacaksın ardısıra giderken sessiz gidişine.o giden ya babamız,ya kardeşimiz,yahut bir akrabamız olacak.insanlar müslümanım diyor ama amarika ve israil köpeği olmuş.insan kendi din kardeşinin kanından para kazanırmı.bide dönüp hiç utanmadan "ekmeğim için çalışyorum oysa o filistinliyi yahut birafganistanlı yahut bir ıraklıyı öldürecek muhimmat taşıyor ben müslümanım diyen.sadece o insanlara acıyorum ve içim yanıyor inş rabbim düzeltir bizleri ve islah eder.

Nerede olursa, kim kime ve nasıl yaparsa yapsın tüm zulümleri Allah'a havale ediyoruz, Allah'dan yardım diliyor, Allah'ın adaletine müracaat ediyoruz...

resim.php

Yemen ve Suudi Arabistan savaş uçaklarının gerçekleştirdiği katliamlar siyonistlerin Gazze'de gerçekleştirdikleri katliamları geride bıraktı

Yemen ve Suudi Arabistan savaş uçaklarının gerçekleştirdiği katliamlar siyonistlerin Gazze’de gerçekleştirdikleri katliamları geride bırakırken, dünyada Müslümanlarının ve sorumluluk mevkiinde bulunanların sessizlik ve tepkisizliği düşündürücü…

Yemen ordusu aylardır masum ve savunmasız halkın üzerine tonlarca bomba yağdırıp çoğunluğu çocuk çok sayıda sivili katlederken, Suud güçleri de Siyonist işgal güçlerinden öğrendiklerini Yemenlilerin üzerinde deniyor ve fosfor bombası kullanıyor.

Tarih boyu Müslüman kanı döken Suudi caniler acaba bu katliamlarının karşılıksız kalacağını mı sanıyor?

Acaba yaktıkları ateşin lavları dönüp onların habis varlıklarını da yakmayacak mı?

Acaba, İslam Ümmetinin gayretli evladları, zamanın İbn-i Ziyad’ları olan bu katilleri affedecek mi?

Niçin öldürüldü bunlar, suçları neydi?

Hani nerede insanlığın vicdanı?

Hani nerede zulüm ve haksızlık karşısında susmayan onurlu insanlar, nerede?

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Zulmedenler yakında nasıl bir inkılapla devrileceklerini göreceklerdir” (Şuara 227)

NOT: Fotoğraflar ve Video görüntüleri gerçekten vahşetin boyutlarını gözler önüne seriyor. En az gazze katliamı kadar vahşice işlenmiş cinayetler.

Foto:Yemen ve Suud bombardımandan vahşi görüntüler

Video:Yemen'in kuzeyinde korkunç katliam görüntüleri

VELFECR

İnsanlık adına Bizmi Vicdanı bırakdık, Vicdanmı bizi anlamıyorum.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks