YENI-NESIL
New member
Öncelikle bu Forumda yeni oldugumdan hepinize cümleden Selam verme görevimi yerine getirerek Allahin selami üzerinize olsun,Selamunaleykum diyorum.
Sizlere istisare niyetiyle bir sorum olacak.
Acik görüslerinizi ve bilgilerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim:
Kiz Türkiyeden,erkek almanyadan.
Kiz ilk okul mezunu,köyde yetismis,sonra ailece Istanbula göc etmisler.
Erkek almanyada yetismis,okumus,meslek sahibi bir sehir cocugu.
Ikiside dindar ve dini yasantiya önem veriyor ama kiz dini konularda pek bilgili degil.
Türkiyede tanistirilmislar,görüsmüsler ve daha sonra telefon ile görüsüp tanismaya devam etmisler.
Cok inceliyorlar,her kücük ayrintiyi kafalarina takiyorlar.
Aralarinda boy farki var.Bu fark kizin kafasina takiliyor.Kiz 157cm,erkek 183.
Ayrica kiz kilo almaya meyilli ve erkegin kilolu olmasini istiyor,erekek ise zayif ve zayiflardan hoslaniyor.
Esim gözümü harama bakmaktan koruyacak güzellikte olmali düsüncesiyle kizin kilo almamasinda israrli.
Bu israr kizin hicte hosuna gitmiyor ve bundan dolayi rahatsiz oluyor.
Kiz almanyadan cok korkuyor,cesaretsiz ve kararsiz.
Yasi geldiginden hayir diyemiyor ama tam gönülden isteyerek evetde diyemiyor.
Ikiside evlenmek istiyor ama cok endiseliler,cok korkuyorlar,anlasip anlasamayacaklarini bilemediklerinden kararsizlar.
Ama artik baska yolu yok,bu olmazsa evde kalirim düsüncesiyle evlilige dogru gidiyorlar....
Kiz kararsiz olmakla beraber teslim olmus durumda,cok üzülecegini düsünerek hayir diyemiyor,karari erkege birakmis.Erkekte kizdaki korku ve kararsizliktan dolayi SIKINTILI ama oda cok üzülecegini düsündügünden ve ailesi bir beklenti icinde oldugundan hayir diyemiyor....
Böyle bir durumda olan bu genclere ne dersiniz? Ne tavsiye edersiniz?
Cevablarinizi bekliyorum ve simdiden tesekkür ediyorum.
Sizlere istisare niyetiyle bir sorum olacak.
Acik görüslerinizi ve bilgilerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim:
Kiz Türkiyeden,erkek almanyadan.
Kiz ilk okul mezunu,köyde yetismis,sonra ailece Istanbula göc etmisler.
Erkek almanyada yetismis,okumus,meslek sahibi bir sehir cocugu.
Ikiside dindar ve dini yasantiya önem veriyor ama kiz dini konularda pek bilgili degil.
Türkiyede tanistirilmislar,görüsmüsler ve daha sonra telefon ile görüsüp tanismaya devam etmisler.
Cok inceliyorlar,her kücük ayrintiyi kafalarina takiyorlar.
Aralarinda boy farki var.Bu fark kizin kafasina takiliyor.Kiz 157cm,erkek 183.
Ayrica kiz kilo almaya meyilli ve erkegin kilolu olmasini istiyor,erekek ise zayif ve zayiflardan hoslaniyor.
Esim gözümü harama bakmaktan koruyacak güzellikte olmali düsüncesiyle kizin kilo almamasinda israrli.
Bu israr kizin hicte hosuna gitmiyor ve bundan dolayi rahatsiz oluyor.
Kiz almanyadan cok korkuyor,cesaretsiz ve kararsiz.
Yasi geldiginden hayir diyemiyor ama tam gönülden isteyerek evetde diyemiyor.
Ikiside evlenmek istiyor ama cok endiseliler,cok korkuyorlar,anlasip anlasamayacaklarini bilemediklerinden kararsizlar.
Ama artik baska yolu yok,bu olmazsa evde kalirim düsüncesiyle evlilige dogru gidiyorlar....
Kiz kararsiz olmakla beraber teslim olmus durumda,cok üzülecegini düsünerek hayir diyemiyor,karari erkege birakmis.Erkekte kizdaki korku ve kararsizliktan dolayi SIKINTILI ama oda cok üzülecegini düsündügünden ve ailesi bir beklenti icinde oldugundan hayir diyemiyor....
Böyle bir durumda olan bu genclere ne dersiniz? Ne tavsiye edersiniz?
Cevablarinizi bekliyorum ve simdiden tesekkür ediyorum.