Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben seni görmeden sevdim
Yorgun gecelerde titreyen bir yetim bir öksüz yüregimde sevdim seni
Ey gönül bahcemde büyüttügüm nazli cicek,
Ey sevdamin adi, askin gercek anlami
Bu hasret, bu gurbet söyle, söyle ne zaman bitecek
Ben seni görmeden sevdim
Yolunu gözledim bir Medine sabahi
Ellerimde güller, güllerki kokunu aldigim, kokunu alip yandigim
yanip yanip agladigim...
Ben seni görmeden sevdim
Gözlerini gözlerime degdir efendim, ellerini ellerime
Sevmeyi senden ögrendim ilkin, sevilmesi gereken herseyi senden
Sefkat seninle mana buldu, buz cöllerini seninle asdim
Ben seni görmeden sevdim
Bahar yüzlü insanlar bildim etrafinda pervane
onlardan biri olmak istedim hep, her emrine amade
Seninle yasamak seninle ölmek,
ama en cok seni seni görmek istedim...
Ben seni görmeden sevdim, kokunu aldim güllerde,
Ben seni görmeden sevdim, adini andim yürekte
Sevgili Sevgili en Sevgili!!!!!
Siir yazma kabiliyeti malesef o kadar iyi degil ama cok güzel siir okurum üstelik ben konuyu actim eskidi bile siz kacirdiniz sanirim buyun burda efendim http://www.islamforum.net/11460-evrim-teorisi.html
Ben seni görmeden sevdim…
Yorgun gecelerde titreyen,bir yanı yetim bir yanı öksüz yüreğimle sevdim seni.
Ey gönül bahçemde büyüttüğüm nazlı çiçek,ey sevdamın adı aşkın gerçek anlamı,Bu hasret bu gurbet söyle ne zaman bitecek?
Yolunu gözledim bir Medine sabahı..Ellerimde güller,güller ki kokunu aldığım,kokunu alıp yandığım,yanıp yanıp ağladığım…
Gözlerini gözlerime değdir Efendim,ellerini ellerime.Sevmeyi senden öğrendim ilkin,sevilmesi gereken her şeyi senden.Şefkat seninle mana buldu,buz çöllerini seninle aştım.Ab-ı hayat sundun sıcak ikliminle.Gözlerini gözlerime değdir,ellerini ellerime Efendim.
Bahar yüzlü insanlar bildim etrafında pervane,onlardan biri olmak istedim hep her emrine amade.Seninle yaşamak,seninle ölmek,seninle ağlamak ve seninle tebessüm etmek,aynı sofrayı seninle paylaşmak istedim ama en çok seni ,seni görmek istedim.Göremesem de…..
Veysel karani sabrıyla büyüttüm sevgimi,hüznü yoldaş ettim.Kah yeller gibi estim Yemen'de,kah Mecnun gibi düştüm dillere.Bilki ölüm kapımı çalıp geldiğinde,ne zaman,nasıl kim bilir nerede?ben seni görmeden sevdim.
Rüyalarım var sana dair,özlemlerim var sana.Al yüreğim senin olsun sultanım,uyandır beni aşka.Ey gül-ü Vefa,Ey Rahmet sağanağı.Yağmur yağmur,tane tane düştünde gönlüme kurak topraklarım hayat buldu gelişinle.Ben Leyla çölünde seraplar gördüm çoğu zaman,boş hülyalara daldım,kayboldum.Su içtiğim pınarlara ateşler dokundu,ben aşkımın hicranını sırtımda taşıdım.
Seni görmeden seven milyonlarca sevdalı gibi..En berrak duyguları besledim sana,en nadide hisleri.Gel Efendim al götür beni uzaklara,düşmeden gülüm tuzaklara.Gözlerimde yaş akar durur,bu ayrılık beni yakar vurur.Gözlerini gözlerime değdir,ellerini ellerime Efendim…
Ben seni görmeden sevdim Yorgun gecelerde titreyen bir yani yetim, bir yani öksüz yüregimle sevdim seni Ey gönül bahçemde büyüttügüm nazli çiçek Ey sevdamin adi Askin gerçek anlami Bu hasret bu gurbet söyle söyle ne zaman bitecek Ben seni görmeden sevdim Yolunu gözledim bir Medine sabahi Ellerimde güller Güller ki kokunu aldigim Kokunu alip yandigim Yanip yanip agladigim Ben seni görmeden sevdim
Gözlerini gözlerime degdir efendim Ellerini ellerime Sevmeyi senden ögrendim ilkin Sevilmesi gereken her seyi senden Sefkat seninle mana buldu Buz çöllerini seninle astim Abi hayat sundun sicak ikliminle Gözlerini gözlerime degdir Ellerini ellerime efendim Ben seni görmeden sevdim
Bahar yüzlü insanlar bildim Etrafinda pervane Onlardan biri olmak istedim hep Her emrine amade Seninle yasamak Seninle ölmek Seninle aglamak Ve seninle tebessüm etmek Ayni sofrayi seninle paylasmak istedim Ama en çok seni Seni görmek istedim Göremesem de Ben seni görmeden sevdim
Veysel Karani sabriyla büyüttüm sevgimi Hüznü yoldas ettim Kah yeller gibi estim yemende Kah mecnun gibi düstüm çöllere Bil ki Ölüm kapimi çalip geldiginde Ne zaman nasil kimbilir nerede Ben seni görmeden sevdim
Ben seni görmeden sevdim Rüyalarim var sana dair Özlemlerim var sana Al yüregim senin olsun sultanim Uyandir beni aska Ey gül-i vefa Ey rahmet sanagi Yagmur yagmur tane tane düstünde gönlüme Kurak topraklarim hayat buldu gelisinle Ben Leyla çölünde seraplar gördüm çok zaman Bos hülyalara daldim Kayboldum Su içtigim pinarlara atesler dokundu Ben askimin hicranin sirtimda tasidim Ben seni görmeden sevdim
Seni görmeden seven milyonlarca sevdali gibi En berrak duygular besledim sana En nadide hisleri Gel efendim Al götür beni uzaklara Düsmeden gülün tuzaklara Gözlerimde yas akar durur Bu ayrilik beni yakar vurur Gözlerini gözlerime degdir Ellerini ellerime efendim