H Hoca New member Katılım 22 Tem 2005 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 29 Tem 2005 #1 Merhaba Arkadaslar 97yasinda Dedem öldü ne yapa bilirim yasin-i serif okudum baska ne yapabilirim Yardim larinizi bekliyorum
Merhaba Arkadaslar 97yasinda Dedem öldü ne yapa bilirim yasin-i serif okudum baska ne yapabilirim Yardim larinizi bekliyorum
I isimsiz New member Katılım 9 Şub 2005 Mesajlar 812 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 46 Konum Köln/ALMANYA 30 Tem 2005 #2 Hoca' Alıntı: Merhaba Arkadaslar 97yasinda Dedem öldü ne yapa bilirim yasin-i serif okudum baska ne yapabilirim Yardim larinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... BİR KİŞİ ÖLDÜKTEN SONRA HAYIR DEFTERİ BAZI ŞARTLARDA KAPANMAZ.BUNLARDAN BİRİDE ARKASINDAN HAYIR DUA EDEN BİR KİŞİ BIRAKMASIDIR.SİZDE BOL BOL DUA EDİN.
Hoca' Alıntı: Merhaba Arkadaslar 97yasinda Dedem öldü ne yapa bilirim yasin-i serif okudum baska ne yapabilirim Yardim larinizi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... BİR KİŞİ ÖLDÜKTEN SONRA HAYIR DEFTERİ BAZI ŞARTLARDA KAPANMAZ.BUNLARDAN BİRİDE ARKASINDAN HAYIR DUA EDEN BİR KİŞİ BIRAKMASIDIR.SİZDE BOL BOL DUA EDİN.