çok önemli bizler için....

berfut

New member
SEN NE BÜYÜKSÜN YARABBiM. Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in
karikatürlerini çizen Danimarkali karikatürcü yaratik, dün evinde çikan
bir yangin sonucu yanarak can vermis !!!Danimarkalilar bu haberi
kimsenin duymamasini istiyorlar...Vatanini milletini dinini seven
herkes bu maili bildigi herkese göndersin ve bu haberi elimizden geldigi
kadar duyuralim!!!NOT: Bu maili okuyupta kimseye göndermeyen bizden
uzak olur insallah...

evet bende duydum bunu keşke imanlı gitseydi,yanarak evet belki ama pişman olup, Allah aşkıyla yanarak gitseydi tabi sadece bi temenniydi herşeyin en iyisini en hayırlısını Rabbim bilir.

hasbinallahuvenimelvekil... kardeşim bu nasıl mail yahu bizde amiyane bir tabir vardır it ürür kervan yürür...bu aralarda sürekli cepten bu mesaj hactan gelmektedir on kişiye gönderene bilmem ne olmaz göndermeyene ne olur gibisinden nerden baksan hurafe kokuyor.yapmayın lütfen ya bu mesajı okuyan salih dini bütün bir kardeşinse ondan uzakta nerde olmak gerekir...

hasbinallahuvenimelvekil... kardeşim bu nasıl mail yahu bizde amiyane bir tabir vardır it ürür kervan yürür...bu aralarda sürekli cepten bu mesaj hactan gelmektedir on kişiye gönderene bilmem ne olmaz göndermeyene ne olur gibisinden nerden baksan hurafe kokuyor.yapmayın lütfen ya bu mesajı okuyan salih dini bütün bir kardeşinse ondan uzakta nerde olmak gerekir...
kardeşim devir mütavazi olmak degil
artık devir sahip oldugun degerlere sahip cıkmak o kadar.... saygılarımla...

Boş işleri bırakıp zamanımızı eskiler söyle yapmış efendim böyle yapsalarmış diyerek zamanımız boşa gecirmeden bilinçli bir şekilde degerlerimize sahip cıkmak işimiz bu umarım anlata bilmişimdir kısaca başka söze ne hacet...

Bir duruşumuz olmalı…

Asiliğe asillik içerisinde cevap vermeli ve ardından kapanan kapılara aldırmamalı. Acımalı fakat her zaman münzevi duyguların arasında kalmalı… Mütedeyyin olmalı, mütebessim olmalı…

bir kardeşimizden alıntı...

kardeşim devir mütavazi olmak degil
artık devir sahip oldugun degerlere sahip cıkmak o kadar.... saygılarımla...

kusara bakma alıntı butonuna tıklayacaktık tşk. oldu.

inan böyle diyorsun ama o altakki notta hiçde yenilir yutulur cinstten değil...hem adamın eceli gelmiş ölmüş ecel gelince sana nasıl ölmek istersin diye sorulmaz...

NOT: Bu maili okuyupta kimseye göndermeyen bizden

uzak olur insallah...

ben bu kısmı okumamışım
ne demek uzak olur...
birbirmize karşı iyi dileklerde bulunmalıyız.
ben şahsen sevinmedim üzüldüm böyle ölmesine.yazık... imanlı gidenlerden olsaydı o zaman sevinirdim.
kimsenin cehenneme gitmesi beni mutlu etmez sizi bilemem
saygılarımla

Bir duruşumuz olmalı…

Asiliğe asillik içerisinde cevap vermeli ve ardından kapanan kapılara aldırmamalı. Acımalı fakat her zaman münzevi duyguların arasında kalmalı… Mütedeyyin olmalı, mütebessim olmalı…

bir kardeşimizden alıntı...

şu yazdığınız inanın iki ucu açık yani dinimizde kıstas vardır ama bu şekilde olduğundan pek emin değilim...zira bir söz daha var...köpek ağzını soktu diye deniz kirlenmez!

şu noktada en son yapmamız gerekene başvuruyoruz...yani kalben buğz...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks