Çok Faydalı Üç Dua

Dua1:"Allah'ım, beni,anamı,babamı,bütün müminleri bagışla,askerimizi,polisimizi,vatanımızı,milletimizi,ehli islâmı koru. Bize dünyada ve ahirette güzellikler ver. Sen duaları,işiten ve kabul edensin,dualarımızı kabul eyle.Amin."
Dua2:"Allah'ım,kötü durum ve hallerden,afet ve felaketlerden, el - Hafız ismin ile koru bizi. Mahşer yeri ile alem-i nâr'ın şiddetinden nuhafaza eyle bizleri.Ayaklarımızı sırat köprüsünden kaydırma ya Rabbi. Depremde ölen deprem şehitlerine, diğer şehitlere,peygamber,evliya ve salih olarak ölen ve diğer mümin olarak ölen kardeşlermize rahmet eyle. Hastalarımıza eş - Şafi ismin ile şifa ver. Yakını ölenlere sabır ver. Devletimize,milletimize zeval verme. Ayıp ve kusurlarımızı örtüp, bizi bağışla. Sen duaları işiten ve kabul edensin,dualarımızı kabul eyle.Amin."
Dua3:" Allah'ım ben nefsime çok zulmettim. Günahlarımı ancak sen affedersin. Öyle ise beni şanına layık bir magfiretle bağışla. Bana merhamet et. Sen affedici ve merhamet edicisin.Amin."

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks